Το Ναυάγιο: Αυτά είναι τα 6 νέα ζευγάρια της σειράς του Mega

Ανατροπές και εκπλήξεις!

Το Ναυάγιο: Αυτά είναι τα 6 νέα ζευγάρια της σειράς του Mega

«Ό,τι κι αν συμβεί, η ζωή συνεχίζεται», λέει ο σοφός λαός και οι επιζώντες της σειράς Ναυάγιο αρχίζουν να παίρνουν ξανά στα χέρια τους τη ζωή. Και μοιραία ερωτεύονται...

Οι νέοι έρωτες στο Ναυάγιο

Άγγελος - Βάσω: Εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της από το σχολείο αλλά δεν της το είπε ποτέ, εκείνη ακολουθούσε τις συμβουλές του πατέρα της που έψαχνε ένα σωστό και ευκατάστατο αγόρι για να την αποκαταστήσει. Από τη στιγμή όμως που οι δυο τους συναντήθηκαν στην αυλή, αυτό άλλαξε. Οι δύο νέοι πολύ σύντομα, και με τη βοήθεια του Μάκη και της Λίνας, θα γίνουν ζευγάρι παρά τις αντιρρήσεις του αυστηρού Δημήτρη Γιαννακάκη. Στη ζωή της πάντως θα προσπαθήσει να εισχωρήσει ξανά και ο Ζήσης, μόνο που η Βάσω θα έχει πάρει για τα καλά τις αποφάσεις της.

Άγγελος Βάσω Ναυάγιο Mega

Βασίλης - Στέλλα: Η εγκυμονούσα ηθοποιός έχασε τον άντρα της και ο οπερατέρ τη γυναίκα του στο τραγικό «Φοίνιξ». Η μοίρα όμως τους έφερε κοντά και παρά τις πρώτες τους κακές στιγμές, σύντομα θα καταλάβουν πως τους ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Ο Βασίλης θα σταθεί στη γυναίκα που μπήκε τόσο ξαφνικά στη ζωή του και μαζί θα μεγαλώσουν το παιδί του Κυριάκου.

Βασίλης Στέλλα Ναυάγιο Mega

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Μαρτυρικές στιγμές για την Ειρήνη μετά το γάμο της με τον Ιπποκράτη

Γιώργης - Αλίκη: Ο αδέκαστος δημοσιογράφος προς το παρόν κρύβει από τους γύρω του τη θλίψη που αισθάνεται για την Ασημίνα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τον κρυφό τους δεσμό, όμως στο δεύτερο μισό της σεζόν όλα θα αλλάξουν στη ζωή του. Η Αλίκη θα του χαρίσει ολοκληρωτικά την καρδιά της, όμως, καθώς εκείνος θα μάθει πως η νέα γραμματέας της εφημερίδας συνεργαζόταν στενά με τον Μιλτιάδη Παντελίδη, θα κλονιστεί και θα θελήσει να τη διώξει από τη δουλειά και τη ζωή του. Εκείνη θα προσπαθήσει πολύ αλλά τελικά θα καταφέρει να τον κάνει δικό της.

Το ναυάγιο Mega Γιώργης και Αλίκη

Στέφανος - Θοδώρα: Η ζωή της Θοδώρας θα αλλάξει για πάντα από τη στιγμή που θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη. Εκτός του ότι θα καταφέρει να γίνει απαραίτητη στο νέο της αφεντικό, θα έρθει σε επαφή και με τον Στέφανο που δεν θα κρύψει τον θαυμασμό του για το ήθος και την εργατικότητά της. Οι δύο νέοι θα έρθουν κοντά σύντομα και μάλιστα οι γονείς της θα είναι απόλυτα θετικοί στο ειδύλλιό τους.

Δημήτρης - Μαρία Ναυάγιο Mega

Ιπποκράτης - Ειρήνη: Την έσωσε από το ναυάγιο, τη φιλοξένησε στο σπίτι του, γοητεύτηκε από εκείνη και δεν δίστασε να της κάνει και πρόταση γάμου, με τις ευλογίες του Ορφέα. Η Ειρήνη θα είναι μαζί με τον Ιπποκράτη στα επεισόδια της νέας σεζόν αλλά πάντα κάτι θα την κρατάει ένα βήμα πίσω. Και αυτό δεν θα είναι μόνο το γεγονός πως δεν έχει ξεπεράσει τον Απόστολο. Πιο συγκεκριμένα, κάτι στον τρόπο του αξιωματικού θα την κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, γεγονός που δεν θα την αφήνει να χαλαρώσει.

Ιπποκράτης Ειρήνη Ναυάγιο Mega

Δημήτρης - Μαρία: Είναι και οι δύο παντρεμένοι αλλά κανείς τους δεν φαίνεται να μπορεί να σβήσει το παρελθόν που έζησαν. Ο Δημήτρης θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο πίσω από τη Μαρία και εκείνη, όσο κι αν δεν το παραδέχεται, θα νιώθει γοητευμένη που ο πρώτος της έρωτας έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνη. Επίσημα δεν θα είναι ξανά μαζί, αλλά οι ζωές τους θα παραμείνουν ενωμένες για πάντα.

Η κυρία Χριστίνα βρίσκει ξανά τον έρωτα

Το Ναυάγιο: Αυτά είναι τα 6 νέα ζευγάρια της σειράς

Δείτε επίσης: Το ναυάγιο: «Νιώθω να ξαναζώ δίπλα σου» - Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη

Συχνά μιλάει με αγάπη για τον άντρα της, αλλά ούτε και εκείνη μάλλον δεν φαντάζεται πως ο έρωτας θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα. Η κυρία Χριστίνα, ο πιο γλυκός άνθρωπος της αυλής, θα βρει σύντροφο και η ζωή της θα αλλάξει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα νοιάζεται στο μέλλον για τα αγόρια της αυλής. Ο,τι και να συμβεί, κύριο μέλημά της θα είναι πάντα ο Μάκης, ο Πέτρος και ο Αγγελος...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24