Το Ναυάγιο (14/1): «Έχει σφυγμό; Βιαστείτε!» - Θρήνος για την Ειρήνη

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (14/1): «Έχει σφυγμό; Βιαστείτε!» - Θρήνος για την Ειρήνη

Το βράδυ της Κυριακής 14/1, αμέσως μετά την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), ακολουθεί το πρώτο επεισόδιο από το Ναυάγιο για τη νέα χρονιά στο MEGA. Σε αυτό ο κόσμος της Ειρήνης θα καταρρεύσει, αφού ο πιο πολύτιμος άνθρωπος για εκείνη κινδυνεύει.

Τι θα δούμε απόψε (14/1) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 43

Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη και απογοητεύεται. «Νιώθω ότι την έχασα. Αυτό το κορίτσι είναι η ελπίδα που έψαχνα να βρω στη ζωή μου και πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσω, μου την πήρε εκείνος», θα πει με μένος στον Αγγελο, ο οποίος βέβαια θα τον συμβουλέψει να μην κάνει βιαστικές εκτιμήσεις. «Δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρότασή του αλλά δεν θα την αδικήσω αν τελικά η απάντησή της είναι θετική. Είναι λογικό να αισθάνεται σιγουριά στο πλάι ενός άντρα σαν τον Ιπποκράτη Πανόπουλο, αν και ο συγκεκριμένος θεωρώ ότι κάτι κρύβει.

Οσες φορές έχει σταθεί απέναντι μου, φαίνεται σαν να κάνει δεύτερες σκέψεις», παρατηρεί, αλλά ο Αγγελος αμφισβητεί τις σκέψεις του λέγοντάς του ότι η επαφή του με τον Ιπποκράτη μόνο θετικές εντυπώσεις του έχει αφήσει. Η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες. Ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να τη «μαλακώσει». «Δεν νομίζω ότι θα σου κάνει καλό να έρθεις σε επαφή μαζί του. Ασε τον καιρό να περάσει. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο καθαρά», θα της τονίσει, αλλά η ηθοποιός φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της. Ο κόσμος να χαλάσει θέλει να πάει να τον βρει.

Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν ένα δείπνο-έκπληξη για την Ειρήνη, ώστε να την πείσουν να πει το «ναι», αλλά εκείνη τους ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια. Μεταξύ άλλων τους λέει ότι προτεραιότητα της είναι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και ότι θέλει να ασχοληθεί με το ναυάγιο. «Θέλω να μπει στην φυλακή εκείνος που έδωσε εντολή να ταξιδέψει το Φοίνιξ παρά τα προβλήματά του. Μόνο έτσι θα ηρεμήσω. Οταν δικαιώσω τον Απόστολο», είναι τα λόγια της κοπέλας που θα ταράξουν τον Ιπποκράτη.

Δείτε επίσης: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» - Ο Πέτρος τα "χάνει" βλέποντας την Ειρήνη να καταρρέει στα χέρια του