Το Ναυάγιο: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» - Ο Πέτρος τα "χάνει" βλέποντας την Ειρήνη να καταρρέει στα χέρια του

Δείτε το ρεπορτάζ!

Το Ναυάγιο: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» - Ο Πέτρος τα

Η ζωή δεν έχει φερθεί καλά στην Ειρήνη και θα συνεχίσει να της δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Αυτή τη φορά θα τη σώσει ο Πέτρος, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης νέας σειράς του ALPHA, Το Ναυάγιο.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/ΤiVi Σήριαλ

Το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο στη ζωή της η Ειρήνη Κασσιμάτη. Μετά τον θάνατο του Απόστολου και ενώ μένει στο σπίτι του Ιπποκράτη, έμαθε ότι η ζωή του πατέρα της κρέμεται από μια κλωστή. Οι μέρες που μένουν στον Τρύφωνα είναι λίγες, οπότε για να τον ευχαριστήσει, αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα την τελευταία ευχή του. Και αυτή είναι να τη δει παντρεμένη στο πλευρό του Ιπποκράτη. Ετσι, η κοπέλα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα με τον αξιωματικό του Λιμενικού. Το ζευγάρι αρχίζει να οργανώνει τον γάμο του και μοιραία το νέο θα μάθει ο Αγγελος, ο οποίος και θα τρέξει να το μεταφέρει στον Πέτρο που έχει ερωτευτεί σφόδρα την Ειρήνη.

Δείτε επίσης: Ο Μάκης χωρίζει την Λίνα - «Απαιτώ να μάθω ποιος είναι αυτός»

Ο Τρύφωνας ευχαριστεί τον Πέτρο, στο Ναυάγιο του MEGA

Το Ναυάγιο Πέτρος

Ο Πέτρος κλονίζεται όταν μαθαίνει ότι η Ειρήνη δέχτηκε να παντρευτεί τον Ιπποκράτη και αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή της. Εκείνη, που καταλαβαίνει τη στάση του και έχει επίσης αρχίσει να έχει συναισθήματα για τον νεαρό, τον συναντάει για να του εξηγήσει. «Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Θέλω απλά να κάνω τη χάρη στον πατέρα μου που θα φύγει από τη ζωή», του εξηγεί και πριν προλάβει να της απαντήσει, λιποθυμάει στην αγκαλιά του. «Ειρήνη, κορίτσι μου! Τι έπαθες; Ενα ασθενοφόρο, βοήθεια...», θα φωνάξει ο Πέτρος και λίγη ώρα αργότερα το κορίτσι που έχει μπει στην καρδιά και το μυαλό του, θα ανοίξει τα μάτια της στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.

Δείτε επίσης: «Δεν είμαι κτήμα σου» - Ο Πέτρος σώζει τη ζωή της Ειρήνης από τα χέρια του Ιπποκράτη

Δίπλα της, εκτός από τον Πέτρο, θα δει και τον πατέρα της. «Σε ευχαριστώ πολύ, παιδί μου. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί στην κόρη μου αν δεν ήσουν εκεί. Σου είμαι ευγνώμον», λέει στον Πέτρο. Αυτό που θα κλονίσει όμως περισσότερο από όλα το αγόρι από την Κρήτη θα είναι η πρόταση που θα του κάνει να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του.