Οι παγιδευμένοι (15/1): «Ποιος τον πυροβόλησε; Πόσες ημέρες το κρύβατε;» - Μαθεύεται η δολοφονία και εμφανίζεται το εξώγαμο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι παγιδευμένοι (15/1): «Ποιος τον πυροβόλησε; Πόσες ημέρες το κρύβατε;» - Μαθεύεται η δολοφονία και εμφανίζεται το εξώγαμο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 15/1 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι, που επιστρέφει σήμερα με το πρώτο και ολοκαίνουργο επεισόδιο για το 2024. Η δολοφονία του Άκη, πρόκειται για ακόμα μια φορά να αλλάξει τις ζωές όλων.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι παγιδευμένοι

Επεισόδιο 25

Η Aννα βρίσκει τον Νίκο τραυματισμένο και σοκάρεται με την εξήγηση που της δίνει για τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Της αποκαλύπτει ότι χτύπησε τον Ακη κι εκείνος τον πυροβόλησε, αλλά τίποτα για τον φόνο. Η Αννα αρχίζει να φωνάζει γιατί δεν της είπαν τίποτα. «Είχαμε κόσμο χθες. Δεν ήθελα να τους ανησυχήσω», της απαντάει η Ειρήνη. Η κοπέλα πάει να τηλεφωνήσει στον Δημήτρη, αλλά δεν απαντά. Ο Νίκος της εξηγεί ότι πήγαινε γυρεύοντας, ενώ η Λίνα κλαίει για να μη βάλουν τον πατέρα της στη φυλακή. Την παρακαλούν να μην πει τίποτα στον άντρα της.

Στο μεταξύ η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεσή του και αρχίζει να το ψάχνει περισσότερο, πιστεύοντας ότι αυτός έχει σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του. Οταν συναντιέται με την Αννα, της λέει: «Ο πελάτης σου ψεύδεται». Τον ξανακαλούν σε ανάκριση. Εκείνος λέει ότι έφυγε από το ξενοδοχείο του το πρωί. Ομως το σύστημα παρακολούθησης κατέγραψε ότι έφυγε το προηγούμενο βράδυ. Η Αγγελική τον πιέζει και εκείνος αρνείται να μιλήσει. Τον συλλαμβάνει.

Η Αννα επιμένει ότι ο Φαίδωνας είναι αθώος, ενώ η εισαγγελέας υποψιάζεται προμελετημένο έγκλημα. «Χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα», επιμένει η Αννα. Ο Σταύρος μπαίνει στη μέση για να τις χωρίσει. Η σχέση της Αννας και της Αγγελικής κλονίζεται πλέον και η αντιπαράθεση οδηγεί σε πόλεμο μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του Αλέκου!