Το Ναυάγιο (17/1): «Ο επιμένων νικά» - Η Ειρήνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (17/1): «Ο επιμένων νικά» - Η Ειρήνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη

Στο σημερινό 17/1 της σειράς, Το Ναυάγιο στο MEGA, το σχέδιο του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη, καθώς μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 46

Ο Πέτρος από την άλλη, δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται. Παράλληλα, η Λίνα αποφασίζει να πει επιτέλους στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Τα χτυπήματα πέφτουν βροχή πάνω στον Δημήτρη, που έχει πια πειστεί ότι η Μαρία τον απατούσε με τον Βλάσση και αντιδρά άσχημα. «Τι είναι αυτά που λες, Μίμη; Με προσβάλλεις και το ξέρεις. Δεν σου έδωσα ποτέ το δικαίωμα να πιστέψεις ότι υπάρχει και άλλος άντρας στη ζωή μου», του λέει και τότε εκείνος της απαντά: «Τότε μάλλον η Θοδώρα είναι δικό μου παιδί και όχι του Βλάσση. Αυτό συμβαίνει Μαρία; Πες μου την αλήθεια. Μου αξίζει, δεν νομίζεις;». Η σιωπή της Μαρίας τού επιβεβαιώνει όσα είχε μέσα στο μυαλό του.

Δείτε επίσης: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» - Ο Πέτρος τα "χάνει" βλέποντας την Ειρήνη να καταρρέει στα χέρια του

Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και αυτός πηγαίνει να τη βρει για να μάθει τι σχεδιάζει. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την κίνησή του με την Ειρήνη, την ώρα που αυτή δίνει επιτέλους μια απάντηση στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. «Ναι, θα σε παντρευτώ. Η ζωή όπως είπες κι εσύ μας δίνει συνέχεια ευκαιρίες και πρέπει να τις αξιοποιούμε. Είναι δυνατά τα συναισθήματά μου για εσένα αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για έρωτα. Ισως με τον καιρό...», του λέει κι εκείνος της εξηγεί πως δεν χρειάζεται να βιαστεί για τίποτα. «Ο χρόνος είναι σίγουρα με το μέρος μας. Ας μη βιάζουμε τα συναισθήματά μας. Ολα θα γίνουν με τον καιρό», τονίζει. Ωστόσο η κοπέλα, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα χάσει τον πατέρα της, αναγκάζεται να πάρει μια ακόμα δύσκολη απόφαση.

Την ίδια ώρα, η Στέλλα προσεγγίζει τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και τον καλεί στο σπίτι της να μιλήσουν. Από τα λόγια της δεν μπορεί να καταλάβει τις σκοτεινές της σκέψεις. Η Αλίκη, μην αντέχοντας πλέον την κακοποίηση που δέχεται από τον Παντελίδη, αποφασίζει να του αντισταθεί και εκείνος όπως είναι φυσικό εκρήγνυται ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 6 νέα ζευγάρια της σειράς του Mega