Το Ναυάγιο (18/1): «Από εδώ ο αρραβωνιαστικός της Λίνας» - Ο Μάκης καταρρέει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (18/1): «Από εδώ ο αρραβωνιαστικός της Λίνας» - Ο Μάκης καταρρέει

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό 18/1 επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο, που προβάλλεται για πρώτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η Ειρήνη εγκλωβίζεται μέσα στο "κλουβί" που δημιούργησε ο Ιπποκράτης, ενώ ο Μάκης μαθαίνει για τον αρραβωνιαστικό της Λίνας.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 47

Με ένα τεράστιο βάρος στην καρδιά, μετά την κουβέντα του με τη Μαρία, ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει στην Αθήνα, έχοντας μάθει πως η Λίνα συνεχίζει να θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η Πολυξένη προσπαθεί να τον ηρεμήσει αλλά ο κόπος της είναι μάταιος. Ο Δημήτρης θέλει να κάνει μια κουβέντα με την κόρη του και αναζητώντας συμμάχους, καταφεύγει στον Στέφανο που θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα παντρευτεί την πρωτότοκή του. Ο Στέφανος προσπαθεί να του φέρει αντιρρήσεις σχετικά με το ξαφνικό του ταξίδι στην πρωτεύουσα αλλά ο Δημήτρης τον αναγκάζει λέγοντάς του ότι εκείνος πρέπει να πάει να «μαζέψει» την αρραβωνιαστικιά του.

Προς το παρόν δεν μπορεί να του πει ότι στην καρδιά του δεν υπάρχει πλέον η κόρη του αλλά η Θοδώρα, οπότε κάνει ό,τι του λέει. Τον ακολουθεί στην Αθήνα, ενώ με χίλιους τρόπους προσπαθεί να ενημερώσει τη Λίνα ότι καταφτάνει με τον πατέρα της. Μόνο που η Λίνα είναι συνεχώς με τον Μάκη και όταν φτάσει στην περιοχή της ο πατέρας της με τον Στέφανο, μπορεί και να βρεθούν όλοι μαζί τετ α τετ!

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 6 νέα ζευγάρια της σειράς του Mega

Ο Ιπποκράτης "καταστρέφει" την Ειρήνη

Στο Ναυάγιο, με την ευχή του πατέρα της, η Ειρήνη είναι έτοιμη να κάνει πραγματικότητα το όνειρο που είχε με τον Απόστολο. Για μια ακόμη φορά όμως, ο Ιπποκράτης βρίσκει τον τρόπο να της χαλάσει τα πλάνα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Δέχτηκε να παντρευτεί τον Ιπποκράτη για να κάνει το χατίρι στον πατέρα της που θέλει να αισθάνεται πως όταν φύγει από τη ζωή δεν θα είναι πλέον μόνη. Στην πραγματικότητα όμως, η Ειρήνη Κασσιμάτη δεν αισθάνεται έρωτα για τον αξιωματικό που την έσωσε τη νύχτα του ναυαγίου. Η αγάπη της για εκείνον είναι αυστηρά φιλική, παρ’ όλα αυτά, κάνει μια προσπάθεια να έρθουν κοντά, θεωρώντας πως εκείνος πάντα θα ευνοεί τα σχέδιά της.

Η αγνή της ψυχή δεν της επιτρέπει να σκεφτεί πως ο άντρας που θα παντρευτεί θέλει στο εξής να την έχει κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Ετσι, όταν αρχίζει να κάνει σχέδια για τη δημιουργία νέου εργαστηρίου αρωμάτων, ο Ιπποκράτης νιώθει να χάνει την κοπέλα που με κόπο έκανε δική του. «Θα ήταν περήφανος ο Απόστολος αν ήξερε πως συνεχίζω εκείνο που ξεκινήσαμε μαζί», θα του πει και πίσω από το χαμόγελό του θα φανεί ο πανικός. «Ισως θα έπρεπε τελικά να πάω στη Γαλλία, Ιπποκράτη. Αν εξηγήσω στους ανθρώπους του διαγωνισμού τι μεσολάβησε από τη στιγμή που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας, μπορεί και να καταλάβουν», συνεχίζει και του λέει.

Το Ναυάγιο Ειρήνη

Παράλληλα, η Ειρήνη αποφασίζει να δημιουργήσει ένα εργαστήριο αρωμάτων σαν και εκείνο που είχε δημιουργήσει με τον άντρα της. Η σκέψη και μόνο τη γεμίζει χαρά, γεγονός που παρατηρούν όλοι μέσα στο σπίτι. Κυρίως ο Ιπποκράτης, ο οποίος όμως δεν θέλει πάλι να της φέρει αντίρρηση. Αντιθέτως, αρχίζει να κάνει τα δικά του σχέδια που θα βάλουν οριστικό τέλος στα δικά της.

Δείτε επίσης: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» - Ο Πέτρος τα "χάνει" βλέποντας την Ειρήνη να καταρρέει στα χέρια του

Ο λιμενικός, που είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει, κλέβει το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων και έτσι εκείνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρό της για πάντα. «Δεν μπορεί, κάπου εδώ μέσα θα είναι. Μην απελπίζεσαι, θα ψάξουμε καλύτερα», θα της πει η Δήμητρα, ενώ ο Ιπποκράτης θα θεωρήσει πως κάποιος στον δρόμο θα της το έκλεψε. «Οπως και να έχει, δεν μπορώ να συνεχίσω. Ισως κάποιος να θέλει να μου πει πως ό,τι έζησα με τον Απόστολο, πρέπει να μείνει στο παρελθόν», εξηγεί και το μάτι του Ιπποκράτη αρχίζει να λάμπει από χαρά.