Παγιδευμένοι (22/1): «Καλησπέρα, είμαι ο γιος σας» - Κρίση στη σχέση Αγγελικής και Σταύρου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (22/1): «Καλησπέρα, είμαι ο γιος σας» - Κρίση στη σχέση Αγγελικής και Σταύρου

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 22/1 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι, η ξαφνική εμφάνιση της Νεφέλης και η κατάθεσή της πριν μιλήσει με τους υπόλοιπους, δημιουργεί κενά στην υπόθεση του Ακη.

Οι σημερινές 22/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 27

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν πλέον να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι. «Τι σχέση μπορεί να έχουν με τη δολοφονία; Τι κρύβουν; Ή καλύτερα ποιον;», αναρωτιούνται. Στο μεταξύ η διαρροή στον κίτρινο Τύπο της σχέσης του Σταύρου και της Αγγελικής τούς έχει φέρει σε αδιέξοδο. Η Αγγελική αποφεύγει τον Σταύρο όπου κι αν τον δει μέσα στην εισαγγελία. Εκείνος όμως τη βρίσκει: «Τι θα γίνει; Θα κρυβόμαστε; Είναι κακό που ερωτευτήκαμε; Υπάρχουν τέτοιοι νόμοι που να μας το απαγορεύουν;», τη ρωτάει. «Δεν το μετανιώνω, το ξέρεις, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο», είναι η απάντησή της. Ο Ανδρέας με τη σειρά του εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του Ακη.

Η Υβόννη επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο, αλλά δεν είναι μόνη καθώς εμφανίζεται ένας νεαρός (Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος). «Ενοχλώ;», ρωτάει. «Οχι, σε περιμέναμε», του απαντάει η γυναίκα και τον παροτρύνει να περάσει. «Ποιος είσαι και τι θέλεις;», τον ρωτάει με ειρωνεία και αγένεια ο Χατζής. «Με λένε Ιάσονα κι έχω τελειώσει τη Νομική», του αναφέρει. «Θέλεις δουλειά;», τον ξαναρωτάει. «Πες ποιος είσαι», μπαίνει στη μέση η Υβόννη. Τότε ο νεαρός του λέει: «Είστε ο πατέρας μου». Ο Αλέκος πέφτει από τα σύννεφα. «Τι σου είμαι;», είναι η αντίδρασή του και γελάει. «Η μητέρα μου δούλευε στο γραφείο σας όταν ήταν 29 ετών». Ο Χατζής του εξηγεί ότι πολλοί δούλευαν τότε στο γραφείο του, όμως η Υβόννη του δείχνει μια φωτογραφία. «Είχατε σχέση;», τον ρωτάει. Εκείνος έκπληκτος της τονίζει ότι έχουν περάσει 29 χρόνια και πως δεν θυμάται και γυρίζει στον νεαρό: «Μεγάλωσες τόσα χρόνια χωρίς να ξέρεις ότι έχεις πατέρα. Δεν χρειάζεσαι πατέρα πια» (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό).

Η Αννα με τον Σωτήρη βρίσκουν τον Περικλή. «Ποια είσαι;», τη ρωτάει εκείνος. «Η αδελφή της Χρύσας που πήγες να εξαπατήσεις. Τι είσαι; Της μαφίας; Γιατί πυροβόλησες τον Νίκο;», τον ρωτάει. Εκείνος όμως πέφτει από τα σύννεφα. «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάς», της αναφέρει, αλλά εκείνη επιμένει για τη συμπλοκή τους, λέγοντας πως ο Νίκος του κατάφερε μια μαχαιριά στην κοιλιά πάνω στην πάλη τους προκειμένου να αμυνθεί. Ο Περικλής όμως τους βεβαιώνει ότι ο Νίκος λέει ψέματα για τον πυροβολισμό και της δείχνει ότι δεν έχει πάνω του καμία μαχαιριά. Η Αννα τότε πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ερευνούν το κτίριο στο οποίο σκοτώθηκε ο Ακης. Οι δικοί τους έχουν κρύψει καλά τα ίχνη τους, αλλά όχι τόσο ώστε να μη βρουν στοιχεία. Ανακαλύπτουν φρέσκια λάσπη στον τοίχο και μια τρύπα από σφαίρα.