Η Παραλία (23/1): Αγωνία για την υγεία του Νικήτα - Η Υπατία ετοιμάζει τον γάμο της με τον Χάρι αλλά εκείνος...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (23/1): Αγωνία για την υγεία του Νικήτα - Η Υπατία ετοιμάζει τον γάμο της με τον Χάρι αλλά εκείνος...

Μετά την Ηλέκτρα (δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο πριν προβληθεί στην τηλεόραση) στο κανάλι της ΕΡΤ, αργά το βράδυ της Τρίτης 23/1, θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Η Παραλία". Σε αυτό η εγκυμονούσα Υπατία προσπαθεί να ετοιμάσει τον γάμο της με τον Χάρι, αλλά η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια για εκείνον και αυτό ίσως είναι καθοριστικό για το δικό τους μέλλον.

Οι αποψινές (23/1) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 78

Ο Καραχάλιος, μετά την παρέμβαση του Αρχοντάκη, αναγκάζεται να φύγει από τα Μάταλα και η ψυχολογία της Μαρίας είναι αρκετά πεσμένη μετά την αναχώρησή του. Η Υπατία προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της φίλης της. «Δεν θα λείψει για πολύ. Θα δεις. Θα κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά σου. Αφού ξέρεις πόσο σε αγαπάει», της λέει, ενώ παράλληλα κάνει σχέδια για τον επικείμενο γάμο της με τον Χάρι. Παρ’ όλα αυτά, η μοίρα του Χάρι αλλάζει δραματικά, καθώς η πρόσφατη ανακάλυψη του παρελθόντος της μητέρας του που αγνοούσε μέχρι πρότινος, τον οδηγεί σε έναν άνθρωπο που δεν περίμενε. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα είναι πλέον απελπισμένη με την κατάσταση της υγείας του Νικήτα. Ετσι απευθύνεται στη Νικολίνα, περιγράφοντάς της όλα τα πρόσφατα συμβάντα που αφορούν στην υγεία του άντρα της.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Τι θα δούμε την Τετάρτη 24/1 - Επεισόδιο 79

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα της μητέρας του Χάρι, έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του. «Πώς είναι δυνατόν να κρύψει κάτι τέτοιο; Να μην ξέρω ποιος πραγματικά είμαι;», αναρωτιέται. Η Υπατία τού συμπαραστέκεται και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του στην αναζήτηση της αλήθειας για το παρελθόν της οικογένειάς του. «Μαζί θα είμαστε σε όλο αυτό. Δεν είσαι πια μόνος σου. Εχεις εμένα και θα είμαι πάντα εδώ για σένα», του υπενθυμίζει. Στο μεταξύ ο Σήφης έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τη Σάρα και απολαμβάνουν μαζί ειδυλλιακές στιγμές και βόλτες με τη βάρκα του στη θάλασσα. Νιώθει ότι η ζωή αρχίζει να του δείχνει το καλό της πρόσωπο κι εκείνος αρχίζει να μαλακώνει ως άνθρωπος και να κάνει θετικές σκέψεις για το μέλλον. Την ίδια στιγμή, η Κερασία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γράντο στα ίσια και χωρίς περιστροφές. Πλέον η ζωή της δεν παίρνει αναβολή και θέλει να βάλει τον εαυτό της σε προτεραιότητα και όχι τους άλλους όπως έκανε πάντα. «Τελείωσε, Γράντο. Θέλω να χωρίσουμε. Δεν θέλω πλέον να είμαστε μαζί. Οχι ότι ήμασταν και ποτέ δηλαδή. Αλλωστε τώρα έχεις αγαπητικιά, αυτή τη χίπισσα», αρχίζει να του λέει ξεστομίζοντας λόγια που για καιρό δίσταζε να πει.