Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (28/1): Ατύχημα για τον Φάνη - Βυθισμένη στη θλίψη η Τούλα

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (28/1): Ατύχημα για τον Φάνη - Βυθισμένη στη θλίψη η Τούλα

Το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας θα προβληθεί απόψε, Κυριακή 28/1, για τη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, και σε αυτό θα δούμε ατυχήματα και λάθη! Το σίγουρο, όμως, είναι πως θα γελάσουμε μέχρι δακρύων.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (28/1) στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Επεισόδιο 22

Ο Μηνάς μετά τα τελευταία γεγονότα «πισωγυρίζει» θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να δώσει κλειδί του σπιτιού στη Ζουζού, αλλά ο Βαγγέλης έχει τα σχέδιά του για να του αποδείξει πως κάνει λάθος. Ο Φάνης έχει ένα ατύχημα στο γυμναστήριο και η Ζωή αναγκάζεται να τον φροντίσει, με αποτέλεσμα να μαλακώσει και να έρθουν πιο κοντά. Την ίδια ώρα, ο Μπάμπης τσακώνεται στην προπόνηση με τη μοναδική γυναίκα συμμαθήτριά του και η Ξένια κάνει τα πάντα για να τα ξαναβρούν, μέχρι που καταλαβαίνει πως η εν λόγω γυναίκα έχει άλλες βλέψεις... Ο Ηλίας επιστρέφει από τον Πύργο με το διαζύγιο στο «χέρι» και η Τούλα στενοχωριέται πολύ που θα τον χάσει. Ετσι εκείνος επιλέγει να μην της μιλήσει για το διαζύγιο, για να την τσεκάρει.

Δείτε επίσης: «Η Παρθένα Χοροζίδου έχει την ίδια αφοσίωση με...» - Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη "Μουρμούρα" και τη συμπρωταγωνίστριά του

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το σίριαλ

Για τη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" στον ALPHA που κλείνει φέτος 11 χρόνια, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/10/23, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν μπορώ να μην νιώθω υπερήφανος, 11 χρόνια η μακροβιότερη κωμική σειρά και ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15, σας το λέω από τώρα να το ξέρετε. Αν όλα πάνε καλά και όπως έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τις μετρήσεις μάλλον θα πάμε για 15 χρόνια, το ελπίζω και το εύχομαι», δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Ηθοποιός από την Μουρμούρα έγινε μανούλα και δεν το κατάλαβε κανείς ένα χρόνο τώρα.