Η γη της ελιάς (5/2): «Τραβιέσαι με τον Χρήστο;» - Αποκαλύπτει πως είναι αδέρφια και όλοι σοκάρονται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (5/2): «Τραβιέσαι με τον Χρήστο;» - Αποκαλύπτει πως είναι αδέρφια και όλοι σοκάρονται

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 5/2 στο επεισόδιο της Γης της ελιάς! Αποκαλύπτεται σιγά σιγά η σχέση Αριάδνης - Χρήστου, ενώ ο Φίλιππος αποκαλύπτει πως η Ειρήνη είναι η αδερφή του και όλοι που είναι μπροστά σοκάρονται...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 91

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Την ίδια στιγμή η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Παράλληλα ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως: «Να σου πω…. Ο Χρήστος είναι το αγόρι που έχεις ερωτευτεί; Γι’ αυτό και αποφεύγεις να μιλήσεις;», της λέει και η Αριάδνη ταράζεται.

Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία κι εκείνη τρελαίνεται από τη χαρά της, ενώ και ο Ορέστης αρχίζει να έχει ελπίδες, καθώς μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Μένει έγκυος και κάνει κρυφά έκτρωση

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 92

Ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις για τη Θεοδώρα: «Λέω να τα ξαναρίξω στη Θοδώρα», αναφέρει στον Φίλιππο κι εκείνος τρελαίνεται: «Ρε, πας καλά; Είσαι με την Ειρήνη και δεν γουστάρω να την κοροϊδέψεις για δεύτερη φορά», του φωνάζει. Ο Παρασκευάς δεν καταλαβαίνει την έκρηξή ου και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει: «Με νοιάζει ρε, γιατί η Ειρήνη είναι αδελφή μου».

Στο μεταξύ, η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη, του δημιουργεί πιο έντονα την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο και αρχίζει να φοβάται ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Ο Φίλιππος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παρασκευά όλη την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και τον βάζει να ορκιστεί: «Δεν θα μιλήσεις ποτέ σε κανέναν γι’ αυτό. Μην το ξεχνάς», του τονίζει. Παράλληλα, η ένταση στο σπίτι μεταξύ Μάνου και Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Δείτε επίσης: «Ρε άντε στο διάολο» - Η Ειρήνη μαθαίνει πως είναι αδερφή του Φίλιππου!

Λίγο αργότερα η Χάιδω πηγαίνει στο δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα και η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο. Την ίδια στιγμή η Χρυσούλα «πιάνει» τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του κι αυτός την απειλεί: «Κοίτα μην πεις τίποτα στην Αρετή γιατί θα με βρεις μπροστά σου και θα το μετανιώσεις», της λέει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο σπίτι του και τον ρωτάει στα ίσια: «Πολλά ακούγονται. Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Παίζει κάτι με την Αριάδνη, την κόρη του Στάθη;» και ο Χρήστος τα χάνει.