Το Ναυάγιο (7/2): «Στην αστυνομία η ταυτότητα μιας νεκρής;» - Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί το δολοφονικό πρόσωπο του Ιπποκράτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (7/2): «Στην αστυνομία η ταυτότητα μιας νεκρής;» - Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί το δολοφονικό πρόσωπο του Ιπποκράτη

Στο σημερινό 7/2 επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, με τίτλο Το Ναυάγιο, Ο Στελής συναντιέται με τον Πέτρο και είναι σίγουρος πως πρόκειται για τον γιο της Λαμπρινής.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 57

Η Αλίκη καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη - τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα.

Ο Ιπποκράτης συνεχίζει να σκέφτεται τον θάνατο της γυναίκας του, ενώ βλέπει πως η Ειρήνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να γίνει δική του και αυτό τον πονάει περισσότερο. «Τι να κάνω για να με αγαπήσει; Θα κάνω ό,τι μου πεις, Τρύφωνα», θα ρωτήσει τον πατέρα της που είναι στα τελευταία του και εκείνος με αγάπη θα του συστήσει να κάνει υπομονή καθώς ο συναισθηματικός της κόσμος έχει ταραχτεί. «Η μοίρα δεν σταματά να τη χτυπά, Ιπποκράτη. Δεν της έχει δείξει ούτε για μια στιγμή έλεος από τη στιγμή που μπήκε στο “Φοίνιξ”. Μην έχεις ακόμα απαιτήσεις. Το μεγάλο βήμα έγινε όταν δέχτηκε να σε παντρευτεί. Ολα τα άλλα θα έρθουν με τον καιρό», του απαντά και ο λιμενικός εύχεται να είναι έτσι τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ

O Μάκης σκέφτεται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα. Εκείνη, όμως, έρχεται από μόνη της να τον βρει αλλά όχι για τον λόγο που φαντάζεται. Ο Αγγελος αναζητά πληροφορίες για τον θείο του, ώστε να φτάσει στην αλήθεια για το παρελθόν του, ενώ η Στέλλα για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Μια πολύτιμη -για τη δουλειά του Γιώργη- φωτογραφία εξαφανίζεται και οι υποψίες του πέφτουν πάνω στην Αλίκη. Ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως.

Η Δήμητρα αγάπησε την Ειρήνη από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο σπίτι τους και σε πολλές περιπτώσεις προσπάθησε να την προστατεύσει. Η Ειρήνη με τη σειρά της αναγνώριζε τη βοήθειά της και την ευχαριστούσε θερμά. Αυτό θα κάνει και στα επόμενα επεισόδια. Εχοντας δει η πιστή οικονόμος του Ιπποκράτη πώς μίλησε στον Πέτρο κατά τη σύντομη συνάντησή τους, θα πει στην Ειρήνη να προσέξει στο μέλλον τη σχέση της με τον νεαρό, καθώς ο νέος της σύζυγος δεν εγκρίνει τη φιλία τους. Το γεγονός αυτό δεν θα αρέσει στην Ειρήνη, που θα τονίσει πως έχει ανάγκη την παρουσία του Πέτρου στη ζωή της, αφού έχουν κοινά βιώματα, όμως θα προσπαθήσει να το λύσει με τον ίδιο τον Ιπποκράτη σε βάθος χρόνου.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα της σειράς, Το Ναυάγιο και τον Λεωνίδα Κακούρη;