Famagusta: Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια της σειράς – «Πήγα να λιποθυμήσω στη σκηνή…»

Άγνωστες backstage ιστορίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Famagusta: Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια της σειράς – «Πήγα να λιποθυμήσω στη σκηνή…»

Οι σκηνές από την τουρκική εισβολή στη Famagusta συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό, μαζί με την αγωνία της Χριστίνας Σέκερη να βρει το παιδί που έχασε στην εισβολή του 1974. Σε μεγαλύτερη ηλικία, η Κοραλία Καράντη κερδίζει τις εντυπώσεις, ωστόσο την πρωταγωνίστρια σε νεαρή ηλικία υποδύεται η Τζώρτζια Κουβαράκη, που έβαλε και τα θεμέλια στον ευρύ αντίκτυπο του ρόλου με την ερμηνεία της.

Η πρωταγωνίστρια έκανε ένα «tour» πίσω από τις κάμερες με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», περιγράφοντας τις πιο δύσκολες σκηνές που χρειάστηκε να γυρίσει για τη σειρά του Mega, καθώς και τα τεχνάσματα που χρησιμοποίησαν στα γυρίσματα για να φανούν αληθοφανείς οι σκηνές με το μωρό της, χωρίς ωστόσο να θέσουν σε κίνδυνο ένα πραγματικό βρέφος.

Δείτε επίσης: Famagusta spoiler: «Ήξερε από τα 5 χρόνια του μωρού ότι η μητέρα του ζει και το ψάχνει...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για την σειρά

Όπως είπε αρχικά: «Η σκηνή της εισβολής ήταν από τα πιο ωραία γυρίσματα που έχω κάνει, ήταν πολύ έντονη. Τη στιγμή που πέφτω στο έδαφος, μου είχαν βάλει ένα στρώμα για να μην χτυπήσω. Ο Αντρέας Γεωργίου μου κρατούσε το χέρι για να πέσω σιγά-σιγά, ήταν όμορφο που τον είχα δίπλα μου. Στις πρόβες και τη στιγμή που πέφτω δεν είχαμε αληθινό μωρό, κρατούσα μία κούκλα. Στα γυρίσματα το αληθινό μωρό ήταν εξαιρετικό, δεν μας δημιούργησε κανένα θέμα. Του μιλούσα ψιθυριστά και ήταν πολύ ήρεμο».

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που βρίσκονται στα γυρίσματα, και τους μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες από την εισβολή. «Στη σκηνή υπήρχαν άνθρωποι από την Κύπρο που είχαν ζήσει την εισβολή. Έχει αποτυπωθεί στη μνήμη μου μία γυναίκα που τη βλέπουμε στη σκηνή να βγάζει μία σπαρακτική κραυγή. Όταν τελείωσε το γύρισμα ήρθε με δάκρυα στα μάτια και μας είπε “Εμείς το ζήσαμε αυτό”. Μας συγκίνησε όλους πολύ», είπε συγκεκριμένα, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην βοήθεια του Αντρέα Γεωργίου ώστε να αποτυπωθούν καλύτερα οι σκηνές

Δείτε επίσης: Αιμιλία Υψηλάντη: Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η πρωταγωνίστρια του Famagusta

Η σκηνή που η Τζώρτζια Κουβαράκη πήγε να λιποθυμήσει στην Famagusta

Το μωρό που είχαν στη σκηνή της γέννας ήταν μόλις 20 ημερών, κάτι που της έφερε αναμνήσεις από τον δικό της τοκετό, αλλά και μεγάλη ένταση. «Πήγα να λιποθυμήσω από την ένταση στη σκηνή της γέννας. Όμως ήταν υπέροχο που είχα ένα τόσο μικρό μωράκι, και μετά το πήρα στην αγκαλιά μου, θυμήθηκα βέβαια τη στιγμή που γέννησα κι εγώ, και πήρα το δικό μου μωρό στην αγκαλιά. Μια από τις σκηνές που μου φάνηκε πολύ έντονη ήταν στο νοσοκομείο που έρχεται ο άντρας μου, και έχω χάσει το μωρό. Αισθάνθηκα εγκλωβισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε, μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή της: «Με τον Αντρέα Χρυσάνθου έχουμε πολύ καλή χημεία, είμαι χαρούμενη που είναι ο άντρας μου στην σειρά. Θυμάμαι στη σκηνή της γνωριμίας μας θυμάμαι το χορό που μας έδειξαν οι χορευτές, είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Σαν μητέρα σίγουρα ταυτίζομαι με την ηρωίδα μου που έχει ένα μωρό. Δυσκολεύτηκα στη σκηνή που φεύγει ο άντρας μου για τον πόλεμο και τον αποχωρίζομαι γιατί δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο».