Σασμός: Σοκ! Η Θοδώρα πέφτει νεκρή από τα χέρια της Εύας;

Το σχέδιο δολοφονίας της για τα μάτια και μόνο του Γιώργου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Σοκ! Η Θοδώρα πέφτει νεκρή από τα χέρια της Εύας;

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, η Εύα θα δείξει το σκληρό πρόσωπο της στην Θοδώρα, καθώς φοβάται μην χάσει τον Γιώργο. Για να τον έχει μόνο για εκείνη λοιπόν και να μην γυρίσει στην παλιά του αγάπη, θα κάνει τα πάντα. Ακόμα και να βάψει τα χέρια της με αίμα για να νιώσει πως έχει το πάνω χέρι.

Όλα θα αρχίσουν σύμφωνα με την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ όταν η Θοδώρα θα σκαρφιστεί ένα ψέμα για να συναντήσει τον Γιώργο και να καταφέρει να τον πείσει να μιλήσουν - αφού την αποφεύγει.

Αφού το σχέδιο της λοιπόν πετύχει (δείτε το εδώ), θα της προτείνει να μείνει σπίτι του. Το πρωί όμως που θα φύγει, θα βρει την πόρτα την Εύα, η οποία δεν θα γνωρίζει τίποτα. Οι δυο γυναίκας μάλιστα θα έρθουν σε μια μικρή ένταση, που θα κάνε την αδερφή του Φαρμάκη να "βράσει" από οργή.

Το σχέδιο τη Εύας να σκοτώσει την Θοδώρα στον Σασμό

Η Εύα μετά την συνάντηση τους θα καλέσει έναν άντρα με τον οποίο συνεργάζεται και θα της κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητό της. Όταν λοιπόν η Θοδώρα θα οδηγεί, θα πατήσει φρένο, όμως το αυτοκίνητό της δεν θα ανταποκρίνεται. Στην προσπάθειά της να τραβήξει χειρόφρενο, το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, ώσπου τελικά θα τρακάρει. Η κοπέλα θα χτυπήσει πολύ και οι περαστικοί θα τη βοηθήσουν.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τον ξεθάβουν και το πτώμα του μαρτυρά την αλήθεια

Το σχέδιο όμως της Εύας να απομακρύνει Θοδώρα και Γιώργο, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Γιώργος από τον τρόμο του θα τρέξει κοντά της και θα της πει πως δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά.

Σασμός Εύα

Η κατάληξη Γιώργου και Θοδώρας

Όπως επίσης αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν μέχρι στιγμής στον Σασμό, θα έρθει η στιγμή που Γιώργος και Θοδώρα θα είναι ξανά μαζί. Και μάλιστα θα πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Θοδώρα και Γιώργος ερωτεύτηκαν παράφορα και ενώ όλοι περίμεναν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά χώρισαν. Και αυτό γιατί η Θοδώρα έχασε το παιδί -καρπό του έρωτά τους- και θέλησε να βγει από τη ζωή του καθώς θεωρούσε τον εαυτό της ανίκανο να φέρει στον κόσμο τον διάδοχό του. Αυτή πίστεψε πως είναι και η τιμωρία της για τον θάνατο του Πετρή, αφού εν μέρει θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο. Ομως, παρά τις αποφάσεις της, δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει όσα έζησε με τον αστυνόμο Γιώργο Βιδάλη.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, ο Γιώργος θα επιδιώξει να της μιλήσει ξανά, εκείνη θα ανταποκριθεί σε όποιο κάλεσμά του και μοιραία το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί δίνοντας χαρά στους δικούς τους ανθρώπους και κυρίως στον Παντελή και την Άννα που είχαν καταλάβει πόσο νοιάζεται την κόρη τους ο αστυνόμος. Παράλληλα εκείνη την περίοδο, έξω από την πόρτα της εκκλησίας, ο παπα-Μιχάλης θα βρει ένα μωρό. Το σημείωμα της μητέρας του θα γράφει: «Δεν μπορώ να το μεγαλώσω. Σας παρακαλώ, φροντίστε το. Είναι αβάφτιστο». Παπάς και Κατερίνα θα κλονιστούν και θα σκεφτούν τι θα πρέπει να κάνουν μαζί του.

Ο Γιώργος από τον Σασμό

«Ισως είναι το παιδί που δεν μας έστειλε Εκείνος, Μιχάλη μου», θα του πει, αλλά ο παπάς θα επιμένει πως πρέπει να μιλήσουν στις Αρχές για την εμφάνιση του παιδιού. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα θα έχει μάθει για την ύπαρξή του και η χαρά της θα είναι απερίγραπτη. «Υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο που καίγονται να αποκτήσουν ένα παιδί. Και μέσα σε αυτές είμαστε και οι δυο μας. Εμάς σπαράζει το μέσα μας που δεν μπορούμε να γίνουμε μάνες κι εκείνες φέρνουν στον κόσμο παιδιά και τα πετάνε;», θα αναρωτηθεί μεταξύ άλλων.

Καθώς ο καιρός θα περνάει και η βιολογική μητέρα του αγοριού δεν θα εμφανίζεται, η Στέλλα θα προτρέψει τον παπά και τη γυναίκα του να μπουν στη διαδικασία να το υιοθετήσουν. Υστερα από ώριμη σκέψη θα το αρνηθούν, όμως η Θοδώρα που θα έχει σκεφτεί από την πρώτη στιγμή να γίνει δικό της αυτό το μωρό, θα συζητήσει με τον Γιώργο το ενδεχόμενο να το υιοθετήσουν εκείνοι. «Ηθελα κι εγώ να σου το προτείνω, κορίτσι μου. Βλέπω πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου με αυτό το παιδί και θα ήθελα να του δώσουμε μαζί όλη την αγάπη του κόσμου». Η Θοδώρα θα λάμψει από ευτυχία και το φιλί τους θα επισφραγίσει το γεγονός πως η απόφαση που πήραν ήταν η σωστή.