Έρωτας Φυγάς (16/2): «Γιατί δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη;» - Τραγικές στιγμές για την Αλεξάνδρα στην φυλακή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (16/2): «Γιατί δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη;» - Τραγικές στιγμές για την Αλεξάνδρα στην φυλακή

Στο σημερινό 16/2 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 81

«Πραγματικά επιθυμώ να βοηθήσω. Δεν θέλω η Αλεξάνδρα να χάσει ξανά τα παιδιά της. Μην αμφισβητείς τις προθέσεις μου. Δεν είσαι ο μόνος που θέλει το καλό της. Κι εγώ τη νοιάζομαι και θέλω η κόρη μου να έχει τη μητέρα της στο πλάι της, όπως και ο Γιωργάκης», λέει ο Ιάσονας στον Μάρκο και οι δυο τους, με τη βοήθεια της Νάντιας, πασχίζουν να αθωωθεί η Αλεξάνδρα, ενώ η ίδια δεν διατηρεί πολλές ελπίδες. «Ηταν πολύ ωραίο για να είναι αληθινό», σκέφτεται η κοπέλα, που αρχίζει να απογοητεύεται για την έκβαση της υπόθεσής της.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Με αυτό τον τραγικό τρόπο πεθαίνει ο Μάρκος

Ο Στέφανος και η Μαργέτα μαθαίνουν τα νέα για την Αλεξάνδρα και η Μαργέτα επιμένει ότι πρέπει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αυτή τη στιγμή. Διαφορετικά θα φανερωθείς και θα κινδυνεύσεις», της τονίζει ο Παράσχος. Και έχει δίκιο. Ο Θύμιος και η Αννα υποπτεύονται ότι δύο ασφαλίτες παρακολουθούν το σπίτι της Κηφισιάς.

Η Δήμητρα φαίνεται να κρύβει κάτι από τους υπόλοιπους, το οποίο είναι σημαντικό για την έκβαση των γεγονότων. Ο Σωκράτης με τη σειρά του στήνει παγίδα στον Μιχάλη. «Για να δεις ότι κανείς δεν τα βάζει μαζί μου, γιατρουδάκο», λέει και του κάνει μήνυση με βαριά και ψεύτικη κατηγορία. Ο Κοντογιάννης πάλι υποκρίνεται στον αρχηγό του παρακράτους πως είναι με το μέρος του, ενώ επιδιώκει να τον βγάλει από τη μέση. «Θα πληρώσετε ακριβά τον θάνατο της γυναίκα μου. Νομίζετε ότι με έχετε του χεριού σας, αλλά είστε γελασμένοι», μονολογεί.

Δείτε επίσης: Εξέλιξη σοκ! Δυστυχώς ο γιος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου...

Τέλος, ο Στέφανος μαθαίνοντας και για την επίθεση κατά του Μάρκου και του Φάνη, αποφασίζει να γυρίσει στη Μεσσήνη. «Μην πας. Μπορεί να είναι επικίνδυνο», του τονίζει η Μαργέτα. «Δεν γίνεται. Αν δεν πάω, οι άλλοι θα νομίζουν ότι κρύβομαι και θα είναι χειρότερα. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν φοβάμαι και να πάρουν το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας σας χέρια τους», είναι τα λόγια του.