Έρωτας Φυγάς: «Θα σε βοηθήσω να αποδράσεις» - Η Νάντια σκοτώνει εν ψυχρώ τον Σταμάτη! Ο Γιωργάκης πέφτει θύμα απαγωγής

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (22/23-2) για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Θα σε βοηθήσω να αποδράσεις» - Η Νάντια σκοτώνει εν ψυχρώ τον Σταμάτη! Ο Γιωργάκης πέφτει θύμα απαγωγής

Μην χάσετε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις (22/23-2) για τον Έρωτα Φυγά και τα δύο νέα επεισόδια, που θα προβληθούν στον ΑΝΤ1. Την ώρα που η Αλεξάνδρα κρατείται μέχρι να γίνει η δίκη της, η Νότα ετοιμάζει το σχέδιο εκδίκησής της και η Νάντια αποφασίζει να απαλλαγεί μια και καλή από τον άνθρωπο που της έχει κάνει τη ζωή κόλαση.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (22/23-2) για τον Έρωτα Φυγά

Πέμπτη 22/2 - Επεισόδιο 82

Η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργοστάσιο του Στέφανου, καθώς και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα», λέει η Μαργέτα. «Εσύ δεν μπορείς αλλά μπορώ εγώ. Θα γυρίσω στη Μεσσηνία. Πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους», της απαντάει ο Στέφανος. Εκείνη όμως δεν συμφωνεί καθόλου με αυτή την προοπτική καθώς φοβάται για τη ζωή του. «Δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο; Τι θέλεις δηλαδή, να αγωνιώ και για σένα. Αυτό ακριβώς θέλουν. Να εμφανιστείς στο εργοστάσιο», του τονίζει. Παράλληλα, σκέφτεται έναν ακραίο τρόπο για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα στην επερχόμενη δίκη της, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Στέφανο.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Θρήνος για την Αλεξάνδρα - Με αυτό τον τραγικό τρόπο πεθαίνει ο Μάρκος

Με την Αλεξάνδρα στη φυλακή, ο Μάρκος έχει χάσει το μυαλό του. Ετσι επιχειρεί να χρηματίσει τους δικαστές για το θέμα της Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο δυναμιτίζει εκ νέου τη σχέση του με τον Ιάσονα. «Τι πας να κάνεις; Να τη βάλεις ακόμη πιο βαθιά στη φυλακή; Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να μπεις κι εσύ μέσα για χρηματισμό ανώτερου δικαστικού λειτουργού. Δεν φτάνει που ο Γιωργάκης κινδυνεύει να μείνει χωρίς μητέρα, θέλεις να μείνει και χωρίς πατέρα;», του επισημαίνει.

Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης αναμένεται να περάσει από δίκη μετά την παγίδα που του έστησε ο Σωκράτης. «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω ότι είσαι αθώος», του λέει η Νάντια, ενώ η Αννα ανησυχεί κι εκείνη για τον πατέρα της. «Μην ανησυχείς. Να δεις που θα αποκαλυφθεί η απάτη», την καθησυχάζει εκείνος. Παράλληλα η Αλεξάνδρα αισθάνεται αδύναμη να παλέψει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Δεν νομίζω ότι έχω άλλο κουράγιο. Κουράστηκα πια. Ισως αυτή είναι μοίρα μου. Να κυνηγάω την ευτυχία και να είμαι πάντα πίσω της», λέει στον Ιάσονα. Εκείνος όμως δεν παύει να της θυμίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της. «Εγώ είμαι εδώ για εσένα. Δεν θα αφήσω να σου συμβεί τίποτα κακό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είσαι πάλι κοντά στα παιδιά μας με όποιο κόστος. Σου το υπόσχομαι», είναι τα λόγια του.

Παρασκευή 23/2 - Επεισόδιο 83

Ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και κάνει τα πάντα για να σώσει από τη φυλακή τη γυναίκα που αγαπάει ακόμη ακόμα κι αν εκείνη δεν τον αγάπησε ποτέ και πλέον ζει μακριά του. Ετσι κανονίζει οι πολιτικοί τής περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές. «Μπορείτε να υπολογίζετε σε μένα. Εχω επιρροή σε σημαντικούς ανθρώπους και γνωριμίες που θα φανούν πολύτιμες. Το μόνο που ζητάω είναι μια ευνοϊκή μεταχείριση στη δίκη της πρώην συζύγου μου. Μικρό αντάλλαγμα δεν νομίζετε για τόσα πολλά που προσφέρω;», τους τονίζει.

Στο μεταξύ ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του και κάνει γνωστές τις προθέσεις του στον Μάρκο, αλλά εκείνος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή. «Θα σε βοηθήσω να βγάλεις την αγαπημένη σου από τη φυλακή και να με βοηθήσεις να σκοτώσω τους δολοφόνους της γυναίκας μου», του προτείνει. Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έχει φτάσει και όλοι, ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση.

Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Έρωτας Φυγάς; Η απάντηση του Γεράσιμου Γεννατά

Η Νότα παραμένει στη Μεσσήνη κρυμμένη και το γεγονός ότι ο Στέφανος την έδιωξε κακήν κακώς και χωρίς δεκάρα στην τσέπη δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. «Θα δείτε ποια είναι η Νότα. Δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα σαν τριχιά από το ζυμάρι. Θα πληρώσετε και μάλιστα ακριβά», είναι τα λόγια της. Κι ενώ όλοι νομίζουν ότι έχει φύγει για την Αθήνα, εκείνη υφαίνει τον ιστό της. Σκοπός της είναι να αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται και αυτό θα γίνει με το να χτυπήσει τον Μάρκο και τον Παράσχο εκεί που πονάνε. Ο στόχος της δεν είναι άλλος από τον μικρό Γιωργάκη. Ετσι, μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, απάγει το αγοράκι και τη Ρηνιώ που τον προσέχει. Οταν η απουσία τους γίνει αντιληπτή και η σατανική γυναίκα επικοινωνήσει για λύτρα, όλοι θα καρδιοχτυπήσουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Σωκράτης είναι ένας άνθρωπος με αβυσσαλέα ένστικτα που δεν θέλει να χάνει και επιδιώκει τα πάντα να γίνονται όπως εκείνος θέλει. Και σίγουρα δεν συγχωρεί. Η Νάντια, τώρα που είναι μακριά του, αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα που βρίσκεται στη φυλακή. Εκείνος όμως δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν τον υπάνθρωπο και ότι ο μόνος τρόπος είναι να τον βγάλει από τη μέση.

Μόνο τότε δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια ούτε ο Μιχάλης που έμπλεξε εξαιτίας της. Ετσι η εισαγγελέας φτάνει την αντίπερα όχθη. Οταν πηγαίνει να τον βρει του λέει: «Μέχρι εδώ ήταν. Τελείωσες». Εκείνος αρχίζει να την περιγελά και να την περιπαίζει: «Σου είπα ότι εμένα δεν με παρατάει κανείς. Θα είσαι μαζί μου για πάντα. Κανείς δεν μου παίρνει αυτό που μου ανήκει». Τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο. «Τι πας να κάνεις;», της φωνάζει ο Σωκράτης. Ομως εκείνη δεν υπολογίζει τις συνέπειες και δίνει τέλος στο μαρτύριό της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.