Σασμός (21/2): Άγριος καβγάς ανάμεσα στη Μαρίνα και την γιαγιά Ειρήνη - «Δεν στο επιτρέπω!»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (21/2): Άγριος καβγάς ανάμεσα στη Μαρίνα και την γιαγιά Ειρήνη - «Δεν στο επιτρέπω!»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 21/2 επεισόδιο της σειράς Σασμός, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Η Εύα δεν σταματά τα σχέδια της, μέχρι να βρει τον δολοφόνο του Ευθύμη, ενώ από την άλλη ο Αστέρης θα λιποθυμήσει, με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 75

Η Μαρίνα καβγαδίζει με τη γιαγιά Ειρήνη για την απόφασή της να ανάψει το καντήλι του Βασίλη στο νεκροταφείο. Εκείνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην προσέγγιση των δύο οικογενειών. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα δειπνεί με τον Χρήστο και οι δυο τους μοιάζει να έρχονται πιο κοντά. Ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο Αντώνης διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες.

Η Εύα στοχοποιεί έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη. Λίγο αργότερα, θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αποκλειστικό! Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούν, εκείνος θα χάσει το φως του και θα σωριαστεί κάτω. Εντρομη η Αργυρώ θα καλέσει για βοήθεια και άπαντες θα βρεθούν στο πλευρό του αναστατωμένοι. «Εγώ φταίω. Είχα αφήσει τον αδελφό μου μόνο του στο μαγαζί. Ολος ο όγκος της δουλειάς είχε πέσει πάνω του. Είναι λογικό να έχει κουραστεί και να τον εγκαταλείπει ο οργανισμός του. Αν τον χάσω θα τρελαθώ, αγάπη μου», θα πει στη Βασιλική ο Μαθιός, που καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Εξίσου αγχωμένη είναι φυσικά και η Αργυρώ. «Αν σε χάσω, θα χαθώ. Τι έπαθες, Αστέρη μου;», θα τον ρωτήσει μόλις ανοίξει τα μάτια του στο δωμάτιο του νοσοκομείου κι εκείνος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει πως απλά είναι κουρασμένος.

Δείτε επίσης: Σασμός: Σοκ! Η Θοδώρα πέφτει νεκρή από τα χέρια της Εύας;