Η γη της ελιάς (27/2): «Αφήστε μας να φύγουμε διαφορετικά θα την σκοτώσουμε» - Πέφτει νεκρός μέσα στο σπίτι του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (27/2): «Αφήστε μας να φύγουμε διαφορετικά θα την σκοτώσουμε» - Πέφτει νεκρός μέσα στο σπίτι του

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στο σημερινό 27/2 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς που παίζει στο MEGA. Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών την ώρα που ο Κουράκος θα μπουκάρει μέσα στο σπίτι για να σώσει την γυναίκα που αγαπάει. Ωστόσο, θα βάψει τα χέρια μου με αίμα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 105

Οι Ρουσσέοι βασανίζουν άγρια τη Δήμητρα μέχρι να τους αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και τι ψάχνει μέσα στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη είναι καταρρακώνεται με τον θάνατο της κυρίας Ευτέρπης και ο Χρήστος βλέποντάς την έτσι σ’ αυτή την κατάσταση, δεν μπορεί να της ζητήσει ακόμα διαζύγιο. Λίγο αργότερα ο Χρήστος εξηγεί στην Αριάδνη: «Δεν μπόρεσα να της μιλήσω. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν θα μπορούσα να της δώσω ένα ακόμα χτύπημα. Λυπάμαι, Αριάδνη», της λέει και η κοπέλα λυγίζει.

Δείτε επίσης: Τον θάβουν λίγο μετά το χωρισμό τους - Καίγεται ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Συνεχίζοντας ο Φίλιππος την περίεργη συμπεριφορά του, φεύγει εσπευσμένα για την Αθήνα, ενώ η Χάιδω και η Βασιλική απορούν μ’ αυτό το ξαφνικό ταξίδι: «Τι θέλετε; Πρέπει να πάω να κυνηγήσω έναν έμπορο που μου χρωστάει έναν σκασμό λεφτά. Αν δεν πάω ο ίδιος θα τα χάσουμε και είναι μεγάλη ζημιά», ισχυρίζεται.

Στο μεταξύ όλοι ανησυχούν που η Δήμητρα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και ο Γιώργης τρέμει για τη ζωή της. Ετσι η αστυνομία στήνει ολόκληρη επιχείρηση με επικεφαλής τον Κουράκο για να σωθούν τόσο η Δήμητρα όσο και ο Λάμπρος και παρά τη δυσκολία της επιχείρησης, τα καταφέρνουν. Την ίδια ώρα η Αθηνά απαιτεί να γυρίσει η Φιλιώ στο σπίτι και της ξεκαθαρίζει: «Φιλιώ μου, άκουσέ με. Για μένα η νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή μου είσαι εσύ».

Δείτε επίσης: Επεισοδιακός χωρισμός - Μαθαίνει για την απιστία της και την σέρνει στα δικαστήρια