Η γη της ελιάς (29/2): «Έκανε την διαθήκη της και αφήνει σε εσένα όλη την περιουσία» - Πεθαίνει και την κληρονομεί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (29/2): «Έκανε την διαθήκη της και αφήνει σε εσένα όλη την περιουσία» - Πεθαίνει και την κληρονομεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 29/2 επεισόδιο της δραματικής σειράς Η γη της ελιάς, καθώς η Ξένια θα κλέψει το μωρό από τον Δημοσθένη, ενώ από την άλλη ο Φίλιππος βρίσκεται στα όρια για να χωρίσει οριστικά την Βασιλική και να φύγει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 107

Η Ξένια έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό της και απαιτεί από τον Δημοσθένη: «Τα λεφτά τα θέλω μετρητά, δεν γίνεται να μου τα καταθέσεις γιατί δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω. Χέρι με χέρι. Μου δίνεις τα λεφτά και παίρνεις το μωρό». Ετσι, κλείνουν ραντεβού την επόμενη μέρα για να γίνει η «ανταλλαγή».

Παράλληλα, η Αρετή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή και ξεσπάει σε όλους, ενώ και η Δήμητρα συμπεριφέρεται παράξενα απέναντι στον Κουράκο. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος φτάνει στην Κηφισιά για να επισκεφθεί την Ιουλία και να περάσει δύο μέρες μαζί της και εκεί η Ιουλία τού μιλάει για την παράνομη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνος προβληματίζεται.

Δείτε επίσης: Μένει έγκυος και κάνει διακοπή κύησης - Αποχωρεί από την Μάνη αγαπημένη πρωταγωνίστρια

Την ίδια στιγμή ο Κουράκος και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα προσέγγισης, καθώς ο Ορέστης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, ενώ ο Φίλιππος γυρνώντας δηλώνει στη Βασιλική: «Δεν θέλω πια να δουλεύω στα κτήματα. Σχεδιάζω να πάω στην Αθήνα για να συνεχίσω τις σπουδές μου», της ανακοινώνει και η Βασιλική τα χάνει.

Στο μεταξύ η Ισμήνη αποκαλύπτει στην Αφροδίτη κάτι που έμαθε από τον Κωνσταντίνο: «Θα σε καλέσει και ο Κωνσταντίνος να σε ενημερώσει, η συχωρεμένη η κυρία Ευτέρπη σε άφησε κληρονόμο στην περιουσία της. Πρέπει να σε αγαπούσε πολύ», της λέει και η Αφροδίτη μένει άναυδη.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακός χωρισμός - Μαθαίνει για την απιστία της και την σέρνει στα δικαστήρια