Η Μάγισσα (4/3): «Με ποιο δικαίωμα Μιχαήλ εξορίζει έναν Λάσκαρη;» - Πετούν τον Αντρέι έξω από τον πύργο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (4/3): «Με ποιο δικαίωμα Μιχαήλ εξορίζει έναν Λάσκαρη;» - Πετούν τον Αντρέι έξω από τον πύργο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Η Μάγισσα που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Θεοφανώ έχει γεννήσει στον καταυλισμό τσιγγάνων, ο Μάρκος, που όλο αυτό το διάστημα την έψαχνε, καταφέρνει να τη βρει και απαιτεί, ως συνήθως, να τον ακολουθήσει στον πύργο των Λασκαραίων.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 62

«Θα έρθεις μαζί μου στον πύργο! Εκεί ανήκεις, είσαι η σύγκριά μου και το παιδί είναι δικό μου», της λέει και ο Αντρέι προσπαθεί να τον εμποδίσει: «Μάρκο, σταμάτα να της λες τι θα κάνει! Αφησε την, αν την αγαπάς άστη να ζήσει όπως της αξίζει» και ο Μάρκος του απαντάει: «Και εσύ είσαι αυτός που της αξίζει; Η Θεοφανώ θα γυρίσει πίσω στον πύργο μαζί με το παιδί μου».

Τότε η Θεοφανώ λέει στον Αντρέι: «Είναι μάταιο! Αυτή είναι η μοίρα μου και θα πρέπει να την αποδεχτώ, Αντρέι. Το ξέραμε πως δεν είχαμε μέλλον» και ακολουθεί τον Μάρκο, δείχνοντας πως δεν έχει παρά να αποδεχτεί τη μοίρα της. Μόνο που δεν υπολογίζει πως ο Αντρέι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τη σώσει! Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ αντεπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα, όμως ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: «Είμαι το μπάσταρδο του άντρα σου!» - Η Θεοφανώ λέει ευθέως την αλήθεια στην Κυπριανή!

«Την έφερες ξανά εδώ και νομίζεις ότι τι; Θα μεγαλώσω εγώ το μούλικό σου; Είσαι γελασμένος! Θα το μισώ πάντα και ό,τι αφορά εσένα», του τονίζει η Μεταξία και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Αν τολμήσεις να αγγίξεις το παιδί μου, θα σε θάψω». Παράλληλα, ετοιμάζει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.