Κάνε ότι κοιμάσαι (4/3): «Μιλάω για το στέλεχος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία» - Η ένταση του Νικόλα

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (4/3): «Μιλάω για το στέλεχος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία» - Η ένταση του Νικόλα

Απόψε, Δευτέρα 4/3 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για το Κάνε ότι κοιμάσαι με τις εξελίξεις να είναι κομβικές. Ο Νικόλας θεωρεί σημαντική την κατάθεση της Εφης, η Δάφνη προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη της να καταθέσει και η σχέση της Αμάντας με τον Φλωρή τής δημιουργεί προβλήματα.

Δείτε εδώ: Όσα θα δούμε σήμερα 4/3 στην Παραλία

Όσα θα δούμε σήμερα 4/3 στο Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 47

Η Πέρσα δυσκολεύει την έρευνα της αστυνομίας, στην προσπάθειά της να προστατέψει τις μαθήτριές της από τον άνθρωπο που έβαλε την κάμερα στα αποδυτήρια. Ο Μάκης επιμένει να εξασφαλίσει τη στήριξη του Ικαρου για να προστατέψει την ενδεχόμενη εμπλοκή του Χρήστου στη συμμορία ανηλίκων που σκότωσε τον μαθητή. Ο Χρήστος όμως προσπαθεί να διεισδύσει στη συμμορία, ζητώντας τη βοήθεια του Σταύρου.

Ο Νικόλας με τη σειρά του υποστηρίζει ότι η πιθανή κατάθεση της Εφης θα είναι σημαντική στην έρευνα για τον ρόλο τού γιου τού Δαμασκηνού το βράδυ που σκοτώθηκε ο μαθητής, γεγονός που τον φέρνει σε ένταση με την Πέρσα. Η Δάφνη, από την άλλη, προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη της από μια τέτοια κατάθεση. Η Μπετίνα νιώθει άχρηστη και παραιτείται από την πιθανότητα να βρει κάποια δουλειά.

Τρίτη 5/3 - Επεισόδιο 45

Η αστυνομία έχει στοιχεία για συμπλοκές συμμοριών ανηλίκων και εξετάζει τη συμμετοχή του Φλωρή και του Γιώργου το μοιραίο βράδυ. Ο Χρήστος καταλαβαίνει ότι κανένας δεν πρόκειται να μιλήσει αν δεν πιεστεί και προσπαθεί να επισπεύσει τον τρόπο που θα μπει ο ίδιος σε αυτές τις συμμορίες, παριστάνοντας τον μαθητή.

Στην κατάθεσή τους, ο Σταύρος καλύπτει τον Φλωρή και λέει ψέματα για το μοιραίο βράδυ. Η σχέση της Αμάντας με τον Φλωρή τής δημιουργεί προβλήματα με τις φίλες της και η Λέτα τής ζητάει να το σκεφτεί. Στο μεταξύ η αστυνομία παρακολουθεί τον γιο του Δαμασκηνού.