Η γη της ελιάς (5/3): «Παραδέξου το! Γνώριζες» - Αποκαλύπτεται το πιο μεγάλο μυστικό και απειλεί ζωές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (5/3): «Παραδέξου το! Γνώριζες» - Αποκαλύπτεται το πιο μεγάλο μυστικό και απειλεί ζωές

Στο σημερινό 5/3 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς που παίζει στο MEGA, ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό εδώ και χρόνια βγαίνει στην επιφάνεια και απειλεί ζωές. Μια παράνομη σχέση ενώνει δυο ανθρώπους...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 110

Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα απειλητικό σημείωμα και καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κίνδυνο. «Τι είναι αυτό το μήνυμα; Κωνσταντίνε, μίλα! Σε απειλούν; Τι συμβαίνει;», τον ρωτάει και εκείνος την αγκαλιάζει: «Ηρέμησε, μην δίνεις σημασία. Νομίζουν ότι με απειλές θα κερδίσουν κάτι! Μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσω», της λέει, τη στιγμή που δέχεται ακόμα ένα απειλητικό σημείωμα και οι εκβιαστές του πλέον του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια.

Ο Ισίδωρος συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον νέο καβγά ανάμεσα στην Αθηνά και την Αμαλία, και τελικά επιπλήττει τη γυναίκα του πιο άσχημα από ποτέ: «Φαίνεται πως δεν βάζεις μυαλό εσύ! Σου έχω πει επανειλημμένα πως δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές! Αν δεν σου αρέσει να τα μαζέψεις και να φύγεις τώρα, αλλιώς σε προειδοποιώ είναι η τελευταία φορά που επιτρέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Δείτε εδώ spoiler: Πεθαίνει ο σύντροφός της και τα φτιάχνει με άλλον!

Στο μεταξύ, μεγάλη κρίση στον γάμο τους περνάνε ο Μάνος και η Μαρίνα, καθώς η τελευταία πιστεύει πως τα συναισθήματα του άνδρα της απέναντί της έχουν αλλάξει και δεν της δίνει πια καμία σημασία. «Βρε Μαρινάκι μου, τι είναι αυτά που λες; Εχω πολλή δουλειά, το ξέρεις και το βλέπεις! Είναι δυνατόν να σταματήσω να σε αγαπάω;», της λέει, αλλά οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται. Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει».

Η Δήμητρα μετά την αποκάλυψη στον Κουράκο πως έκανε έκτρωση στο παιδί τους, του ανακοινώνει και πως έχει σκοπό να φύγει στην Αμερική για μετεκπαίδευση. Ο αστυνόμος δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του: «Πλάκα μου κάνεις, έτσι; Δεν μπορεί. Κι εμείς; Η σχέση μας; Δήμητρα, σ’ αγαπάω και μ’ αγαπάς κι εσύ. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα», της λέει. Και η Δήμητρα του εξηγεί: «Δεν είπα ότι δεν με πειράζει. Δεν είπα ότι δεν σε αγαπάω, αλλά σου έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι με ενδιαφέρει πολύ η δουλειά μου και θα κάνω πάντα γι’ αυτή».

Η απόφαση της Δήμητρας είναι ειλημμένη και μάλιστα έχει κανονίσει να φύγει πολύ σύντομα. Η νεαρή αστυνόμος μαζεύει τα πράγματά της και αρχίζει να αποχαιρετά έναν-έναν τους γνωστούς και φίλους της. Η Μαρίνα πολύ συγκινημένη την αποχαιρετάει, αλλά το ίδιο και η Αλκμήνη και όλα τα κορίτσια που είχαν δεθεί τόσο καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος είναι στην κυριολεξία διαλυμένος και δίπλα του έχει τον Ορέστη, ο οποίος κάνει τα πάντα για να του συμπαρασταθεί. Η μέρα που η Δήμητρα πρέπει να εγκαταλείψει τη Μάνη έχει πια φτάσει. Αποχαιρετά τον Γιώργη και φεύγει, αφήνοντας τον ψυχολογικά ράκος.

Δείτε επίσης: H γη της ελιάς: Μένει έγκυος και κάνει διακοπή κύησης - Αποχωρεί από την Μάνη αγαπημένη πρωταγωνίστρια