Οι παγιδευμένοι (5/3): Την βρίσκουν νεκρή μέσα στη θάλασσα με το νυφικό της - Σοκ!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι παγιδευμένοι (5/3): Την βρίσκουν νεκρή μέσα στη θάλασσα με το νυφικό της - Σοκ!

Απόψε 5/3 στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1, Δημήτρης και Άννα βιώνουν δραματικές στιγμές μετά την υπογραφή του διαζυγίου τους. Παράλληλα βρίσκουν μια γυναίκα νεκρή μέσα στη θάλασσα, φορώντας ακόμα το νυφικό της φόρεμα. Είναι αυτοκτονία ή δολοφονία;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι παγιδευμένοι

Επεισόδιο 40

Η μέρα που θα οριστικοποιηθεί το διαζύγιό Άννας και Δημήτρη πλησιάζει. Η κοπέλα δουλεύει μανιωδώς, ενώ εκείνος αποφασίζει να φύγει μακριά απ’ όλους και απ’ όλα! Στο μεταξύ ο Ανδρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα τρομακτική υπόθεση, αφού βρίσκουν το πτώμα μιας νύφης μέσα στη θάλασσα. Αυτοκτονία ή δολοφονία; Και τι σχέση έχει ο Περικλής με τον γάμο της νεκρής νύφης; Οταν βρίσκεται με μια κοπέλα σε ένα ραντεβού, της δίνει το περιδέραιο που φορούσε η νύφη όταν ετοιμαζόταν.

Ο Αλέκος θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Ιάσονα, όποια και αν είναι αυτή. Η Υβόννη φέρνει τα αποτελέσματα DNA. Εκείνος ζητάει να είναι μόνος όταν τα δει. Η Υβόννη λέει στον Ιάσονα. «Μην ανησυχείς. Ο,τι και να γίνει είμαι δίπλα σου». «Δεν ανησυχώ για μένα. Το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο. Είμαστε τόσο ίδιοι. Είμαι γιος του» της απαντάει εκείνος.

Στο μεταξύ η σχέση της Αννας με την οικογένειά της κρέμεται από μία κλωστή όσο πλησιάζει η ώρα για το διαζύγιο. Ο τελειωτικός χωρισμός του ζευγαριού είναι πλέον γεγονός. Ή μήπως όχι; Τουλάχιστον μέσα τους δεν έχει τελειώσει, αλλά τα γεγονότα είναι αυτά που τους κρατούν σε απόσταση για μια ακόμη φορά, και το χάσμα φαίνεται να είναι μεγάλο.

Δείτε επίσης και τις εξελίξεις της Μάγισσας στον ΑΝΤ1!