Η παραλία (5/3): «Θα πρέπει να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο» - Τραγικές ώρες για την οικογένεια Αρχοντάκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η παραλία (5/3): «Θα πρέπει να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο» - Τραγικές ώρες για την οικογένεια Αρχοντάκη

Άκρως καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό 5/3 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Ο Δημητρός ετοιμάζεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης ή μήπως θα γίνει κάτι διαφορετικό;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Eπεισόδιο 102

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν μπουχτίσει με τους χίπηδες και το μεγάλο κύμα τουρισμού που έχει κατακλύσει το χωριό. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Λοίζος αποφασίζει να αναλάβει να μιλήσει στον Μάρτιν, εκφράζοντας ξεκάθαρα την δυσαρέσκειά του σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και δίνοντάς του το τελεσίγραφο για την παραμονή των χίπηδων στην παραλία. Ξαφνικά, προσφέρεται μια ευκαιρία στη Νάταλι να φύγει μαζί με την Μέλανι στο εξωτερικό και να ζήσουν ελεύθερες τον έρωτά τους.

Ωστόσο, ο πραγματικός έρωτας της Ναταλί είναι η ζωή της στα Μάταλα, οι φίλοι της στην παραλία και το Mermaid. Ο Λοίζος πλησιάζει τον Σήφη, σε μια προσπάθεια θα βελτιώσουν τις σχέσεις τους, προσφέροντας του ένα χέρι βοηθείας στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δυστυχώς, τα βάσανα της οικογένειας Αρχοντάκη δεν έχουν τελειωμό, καθώς για πρώτη φορά όλο το χωριό στρέφεται εναντίον τους, με αφορμή το πιο απρόσμενο γεγονός.

Δείτε επίσης και τις εξελίξεις της σειράς Ηλέκτρα στην ΕΡΤ!