Έρωτας Φυγάς: «Η Ντάνη σήμερα...» - Το twitter υποκλίθηκε στην Αλεξάνδρα για τη σκηνή που μαθαίνει ότι πέθανε ο Μάρκος

Συγκλονιστική ερμηνεία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Η Ντάνη σήμερα...» - Το twitter υποκλίθηκε στην Αλεξάνδρα για τη σκηνή που μαθαίνει ότι πέθανε ο Μάρκος

Το βράδυ της Παρασκευής 8/3 προβλήθηκε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια, που έχουμε δει στον Έρωτα Φυγά με την τραγική εξέλιξη στη ζωή του Μάρκου να ανακοινώνεται στην Αλεξάνδρα, η οποία περιμένει αγωνιωδώς έξω από τον θάλαμό του.

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου της φτάνουν στα αυτιά της και εκείνη καταρρέει στην αγκαλιά του Ιάσονα, ο οποίος ακόμα και σε αυτή τη στιγμή στέκει στο πλευρό της, άγρυπνος φρουρός.

Τα σχόλια στο twitter πολλά και συγκλονιστικά σε ένα από τα πιο έντονα επεισόδια της σειράς. Το κοινό παραδέχτηκε τόσο την ερμηνεία της Ντάνη Γιαννακοπούλου, όσο και του Αντώνη Καρυστινού.

Δείτε επίσης: «Έχεις έναν αδελφό» - Ο Στέφανος παίζει βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του Ιάσονα

Τα σχόλια στο twitter για την ερμηνεία της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται μετά το θάνατο του Μάρκου

Ολοι προσπαθούν να συνέλθουν από τον χαμό του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά, αλλά η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα το γεγονός του θανάτου του και ο Ιάσονας ανησυχεί για εκείνη αφού τη βλέπει να χάνει το μυαλό της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Η Αλεξάνδρα είναι ακόμη συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός και δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ευτυχία τής έφυγε μέσα από τα χέρια. Τη στιγμή που σχεδίαζαν το μέλλον τους με τα παιδιά τους, όλα χάθηκαν έτσι ξαφνικά, σαν η μοίρα να μην τους ήθελε να είναι μαζί. Η κοπέλα δεν βρίσκει πουθενά παρηγοριά, παρά μόνο στον τάφο του αγαπημένου της. Καθημερινά πηγαίνει στο μνήμα του με τις ώρες. Κλαίει και του μιλάει. Ομως κάποια στιγμή αρχίζει να τον βλέπει μπροστά της. «Αγάπη μου; Νόμιζα πως σε έχασα για πάντα. Γιατί με άφησες;», του λέει αλλά εκείνος χάνεται. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο μία φορά και η Αλεξάνδρα αρχίζει να έχει οράματα.

Δείτε επίσης: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος αφήνει στο πόδι του στο εργοστάσιο τον Φάνη και τον Νικόλα. «Εσείς θα είστε από εδώ και πέρα τα μάτια και τα αυτιά μου. Σας έχω εμπιστοσύνη. Φροντίστε να μη με διαψεύσετε. Θα φύγω. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω», τους λέει και ετοιμάζεται να πάει να βρει καταφύγιο στην Αθήνα, στην αγκαλιά της Μαργέτας. Δεν αντέχει άλλο να μένει στη Μεσσήνη, αφού τα πρόσφατα γεγονότα τον έχουν πληγώσει πολύ. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχασε για μια ακόμη φορά την οικογένειά του. Ο Ιάσονας με τη σειρά του έχει αναθεωρήσει τη στάση ζωής του, ενώ είναι κοντά στην Αλεξάνδρα σε ό,τι χρειαστεί. «Σκέφτομαι να πάρω τον Γιωργάκη και να φύγω από το Κιάρι», του αναγγέλλει εκείνη και ο Δεμερτζής απογοητεύεται καθώς θέλει να μείνει κοντά του για συντροφιά. «Αστην. Είναι νωρίς ακόμη. Είναι βαθιές οι πληγές της. Μην επιμείνεις», τον συμβουλεύει η Ουρανία.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Η Ευγενία θέλει να φύγει από το Μεσσήνη

Η Αλεξάνδρα δείχνει σημάδια πως ίσως αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Μιλάει μόνη της, βλέπει μπροστά της τον Μάρκο, είναι αφηρημένη. Η Ρηνιώ αλλά και η Γεωργία ανησυχούν πολύ για εκείνη. Δεν ξέρουν τι να σκεφτούν. Το ίδιο και ο Ιάσονας που τη νοιάζεται. Η Αλεξάνδρα δεν έχει πνοή από τότε που πέθανε ο Μάρκος και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που έμεινε χωρίς τον πατέρα του από τόσο μικρός.

Παράλληλα, άλλη μια γυναίκα που υποφέρει από πόνο είναι η Ευγενία που αγάπησε τον Μάρκο περισσότερο και από τη ζωή της. Κι εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και νιώθει ότι δεν έχει λόγο να ζει στη Μεσσήνη. «Θα φύγω για την Αθήνα. Δεν με κρατάει τίποτα εδώ. Θα πάρω τον γιο μου και θα πάω να βρω τη μητέρα μου», λέει στον Φάνη. «Μην το κάνεις. Μείνε. Δεν σε κρατάει τίποτα εδώ; Εγώ πιστεύω ότι εδώ έχεις ανθρώπους που σε νοιάζονται και θα είναι καλύτερα και για το παιδί. Εγώ σε νοιάζομαι», της αποκρίνεται. Εκείνη όμως δείχνει να είναι αμετάπειστη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κοντογιάννης φυτεύει στην Αλεξάνδρα την υποψία πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε και τότε η ζωή της παίρνει άλλο νόημα αφού ορκίζεται να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τον χαμό του αγαπημένου της.