Σασμός (11/3): «Δηλαδή κινδυνεύει;» - Η Θοδώρα τρακάρει με το αυτοκίνητό της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (11/3): «Δηλαδή κινδυνεύει;» - Η Θοδώρα τρακάρει με το αυτοκίνητό της

Στο σημερινό 11/3 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Σασμός, η Στέλλα δεν μπορεί να διαχειριστεί πως τόσο καιρό ζούσε σε έναν άλλο κόσμο, πως υπερασπιζόταν τον Μαθιό και πως ήταν έτοιμη να παλέψει για εκείνον που μόνο ψέματα της είχε πει σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή. Ετσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να μην αναλάβει την εκπροσώπησή του και μάλιστα το ανακοινώνει στον Αστέρη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 86

«Εχουμε περάσει πολλά οι δυο μας και τελικά επικράτησε η πραγματική φιλία και αγάπη. Σας έχω υποστηρίξει και δεν θα σταματήσω να το κάνω, όμως, Αστέρη μου, υπάρχουν και πράγματα που είναι πάνω από εμάς. Δεν μπορώ να εκπροσωπήσω τον Μαθιό. Δεν μπορώ να εκπροσωπήσω έναν δολοφόνο», θα του πει κι εκείνος θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως αν δεν είχε σκοτώσει ο αδελφός του τον Στεφανή, τώρα πιθανόν η Βασιλική να μη ζούσε, όμως εκείνη δεν συμμερίζεται τη σκέψη του.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για έναν φόνο, Αστέρη. Πάντα υπάρχει και άλλη επιλογή από το να αφαιρέσεις απλά τη ζωή κάποιου», θα του εξηγήσει. Λίγο πριν τον αφήσει μόνο στο αλουμινάδικο, θα του ζητήσει να πει εκείνος στον αδελφό του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον εκπροσωπήσει. Ο Αστέρης θα έρθει σε δύσκολη θέση αλλά θα το δεχτεί με την ελπίδα πως η Στέλλα απλά έχει σοκαριστεί και πως σε βάθος χρόνου θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Μαθιού.

Την κακή διάθεση της Στέλλας θα προσέξει πάντως και ο Τάσος. «Τι έχεις, κορίτσι μου; Δείχνεις να σε απασχολεί κάτι πολύ σοβαρό. Προβλήματα με τον εισαγγελέα πάλι;», θα τη ρωτήσει και η δικηγόρος θα του εξηγήσει πως για μια ακόμη φορά απογοητεύτηκε από τον κόσμο γύρω της καθώς δεν θέλει να μιλήσει για τον Μαθιό.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει τον Γιώργο έκπληκτο και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια για το ποιος ήθελε να κάνει κακό στην αγαπημένη του. Στο μεταξύ, όσο η Εύα τελειοποιεί το πλάνο εξόδου της από την Ανω Ποριά με το τελειωτικό της χτύπημα στον Μαθιό βάζοντας στο αυτοκίνητό του εκρηκτικό μηχανισμό, ο Γιώργος αποφασίζει να της στήσει μια παγίδα για να καταλάβει αν όντως είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη.

Δείτε επίσης: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Η Καλλιόπη σκέφτεται πως το μωρό που βρέθηκε στην πόρτα τού παπά πρέπει να υιοθετήσει ένας νέος άνθρωπος από το χωριό που να έχει όρεξη να το φροντίσει και να του δώσει την αγάπη που χρειάζεται. Το μυαλό της πηγαίνει στη Θοδώρα, όμως καταλαβαίνει από μόνη της πως δεν υπάρχει περίπτωση να της το δώσουν αν δεν είναι παντρεμένη. Τότε, ο Τόλης που θα βρεθεί εκείνη τη στιγμή δίπλα της και θα της πει ότι θα ήθελε πολύ να γίνει πατέρας, θα της δώσει μια... περίεργη ιδέα που θα προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Αγγελάκη. Ο Παντελής συγκεκριμένα, αρνείται να του δώσει το χέρι της κόρης του και ο Τόλης φεύγει κακήν κακώς από το σπίτι τους, παρόλο που εξηγεί τον αγαθό σκοπό του. Η Θοδώρα όμως, δεν θα βρει τελικά και τόσο κακή την ιδέα του.

Μια σοκαριστική αποκάλυψη θα θρυμματίσει την ηρεμία στο χωριό και θα θέσει τα πράγματα σε αντίστροφη μέτρηση. Για την ακρίβεια, όλοι μαθαίνουν πως πίσω από την επίθεση στη Θοδώρα κρύβεται η Εύα και όλοι αρχίζουν να σκέφτονται ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της. Μόνο η Αννα με τον Παντελή δεν μαθαίνουν την αλήθεια για τα σπασμένα φρένα της κόρης τους και αυτό γιατί εκείνη δεν θέλει να τους ανησυχήσει.

Ωστόσο, η Θοδώρα καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση αν θέλει να κρατήσει το μωρό, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει στην άκρη τα αισθήματά της για τον Γιώργο και το συζητάει με τον αδελφό της, Μανόλη. «Είμαι σίγουρος πως αν το πρότεινες στον Γιώργο δεν θα σου αρνιόταν. Το ξέρεις ότι σε αγαπάει σαν τρελός. Θα έκανε τα πάντα για σένα. Δεν είναι δυνατόν να παντρευτείς τον Τόλη, ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό», θα της επισημάνει εκείνος και η Θοδώρα θα απαντήσει: «Δεν θέλω να κάνει κάτι μαζί μου και να εγκλωβιστεί. Δεν του αξίζει αυτό. Πρέπει να έχει την επιλογή να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει στη ζωή του θα του απαντήσει και ο Μανόλης θα πάρει την πρωτοβουλία να μιλήσει από μόνος του στον Γιωργο για να σώσει την κατάσταση.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν αυτές προβληθούν στον ALPHA.