Ο παράδεισος των κυριών (11/3): «Δεν ήθελε να αποκτήσει παιδί» - Μαθεύεται η πλεκτάνη της ψεύτικης εγκυμοσύνης της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (11/3):  «Δεν ήθελε να αποκτήσει παιδί» - Μαθεύεται η πλεκτάνη της ψεύτικης εγκυμοσύνης της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 11/3 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών. Η Αμαλία παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί από τον Παράδεισο, ενώ από την άλλη ο Πάρης είναι καταρρακωμένος από τον χωρισμό με την Γεωργία. Ανατροπή φέρνει και η ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ηλέκτρας.

Οι σημερινές 11/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 105

Μια παραίτηση θα φέρει μεγάλη αναταραχή στον «Παράδεισο» κι αυτή είναι της Αμαλίας. Ολοι ψάχνουν να βρουν τον αληθινό λόγο που οδήγησε τα πράγματα σ’ αυτή την απόφαση, αλλά εκείνη δεν τον λέει σε κανένα. Την ίδια στιγμή ο Βύρωνας πηγαίνει στον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας, που του αποκαλύπτει: «Η γυναίκα σου δεν ήταν ποτέ έγκυος και ούτε ήθελε να αποκτήσει παιδί». Εκείνος σοκάρεται και δεν πιστεύει την πλεκτάνη που του έστησε.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Στο μεταξύ ο Πάρης, απαρηγόρητος από τον χωρισμό του με τη Γεωργία, είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Τότε, η Ολγα και ο Αποστόλης αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. «Πρέπει να μιλήσουμε στον Χριστόφορο να πάρει πίσω την απόφασή του για την επιμέλεια του παιδιού», λέει η Ολγα κι εκείνος συμφωνεί μαζί της.

Παράλληλα, ο Σωτήρης έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας αφού μαθαίνει ότι πίσω από αυτόν κρύβεται η Βικτώρια. Ετσι ζητάει επίμονα να εξεταστεί ξανά ο τόπος του εγκλήματος. Οταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν για άλλη μια φορά στο σημείο, μένουν σοκαρισμένοι μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν… ένα πτώμα. Ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι είναι του Αγη, αλλά το στέλνουν για αναγνώριση.

Να σημειώσουμε πως καταιγιστικές είναι όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας, και μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα επεισόδια πριν προβληθούν στον ALPHA.