Ο παράδεισος των κυριών (12/3): Κάνουν παθιασμένο έρωτα και τον ρίχνει στην παγίδα της - Στην φόρα η εγκυμοσύνη σκάνδαλο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (12/3): Κάνουν παθιασμένο έρωτα και τον ρίχνει στην παγίδα της - Στην φόρα η εγκυμοσύνη σκάνδαλο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 12/3 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Λίγο πριν βρεθεί το πτώμα του Άγη (δείτε εδώ) ο Χριστόφορος θα μάθει μια πολύ σημαντική πληροφορία σχετικά με το τι έκανε πριν ο γιος του. Από την άλλη η Γεωργία δεν θέλει να βλέπει μπροστά της τον Πάρη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 106

Ο Ντίνος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, αυτή του Βύρωνα. «Μου είπε ψέματα. Το έκανε επίτηδες. Πήγα στον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας και μου τα είπε όλα», λέει στον φίλο του και του δηλώνει αποφασισμένος να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τη γυναίκα του.

Ο Πάρης πάλι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μην επιτρέψει σε κανένα να έχει λόγο στη ζωή του. Ετσι πάει και βρίσκει την Αμαλία. «Θέλω να με συγχωρήσεις. Ξέρω πως αυτό που έκανα είναι ασυγχώρητο κι εγώ πρώτος δεν θα σταματήσω ποτέ να τιμωρώ τον εαυτό μου. Αλλά έχω αλλάξει. Πρέπει να με πιστέψεις. Θέλω να με βοηθήσεις και να πείσεις τον πατέρα σου να μην πάρει την κηδεμονία του παιδιού. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη Γεωργία», την εκλιπαρεί.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του τάζοντας κάτι πολύ σημαντικό στον Χριστόφορο: «Δώσε στον Πάρη την κηδεμονία κι εγώ θα σου πω μια σημαντική πληροφορία για το τι είπα στον Αγη σχετικά με τη Βικτώρια», είναι τα λόγια του, χωρίς να είναι αισιόδοξος ότι θα τον πείσει τελικά να δεχθεί. Του αποκαλύπτει λοιπόν ότι του είπε πως η Βικτώρια δεν είναι μάνα του, αλλά ο Χριστόφορος τον σταματάει: «Δεν θέλω να ξέρω τίποτα», του αποκρίνεται. Μέσα σε όλα, η Βικτώρια κάνει σεξ με τον Δημοσθένη, ο οποίος πέφτει ακόμη πιο βαθιά στην παγίδα της.