Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε τον γιο μας!» - Το πιστοποιητικό γέννησης του Άγη ανατρέπει τα πάντα

Οι εβδομαδιαίες (18-22/3) εξελίξεις για τη σειρά του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε τον γιο μας!» - Το πιστοποιητικό γέννησης του Άγη ανατρέπει τα πάντα

Οι εβδομαδιαίες (18-22/3) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Η Bικτώρια για άλλη μια φορά βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή, αλλά και πάλι τα καταφέρνει να βγει... λάδι, καθώς κάνει τα χατίρια της Στέλλας που την εκβιάζει. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα μαθαίνει ότι η Αμαλία συναντιέται με τον Ντίνο και καταρρέει.

Οι εβδομαδιαίες (18-22/3) εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Δευτέρα 18/3 - Επεισόδιο 110

Βαθύς είναι ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων καθώς ετοιμάζουν την κηδεία του Αγη, με την Πολυξένη να είναι ράκος. Στο μεταξύ, πολλά ερωτηματικά αλλά και ενοχές βασανίζουν τον Χριστόφορο για τη δολοφονία του γιου του. Ετσι αποφασίζει να παραμερίσει τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται παρακαλώντας τον: «Θέλω να μου μιλήσεις για τη συνάντηση που είχες με τον γιο μου, τι είπατε;», τον ρωτάει.

Ο Αποστόλης συγκινείται από το δράμα του Χριστόφορου και αποφασίζει να του μιλήσει: «Είχα πει στον Αγη ότι δεν είναι παιδί της Βικτώριας, μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Χρήστος. Ο Αγης θυμάμαι είχε φύγει πολύ αγριεμένος», του αποκαλύπτει.

Η Βικτώρια αποδεικνύεται ότι έχει πολλούς εχθρούς και μάλιστα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να της επιτεθούν όλοι. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία: «Πηγαίνετε να ψάξετε στο βρεφοκομείο και θα βρείτε πολλά στοιχεία για την ενοχή της Καρτεζίνη», τους ενημερώνει. Φυσικά, ο Χρήστος έχει φροντίσει να «φυτέψει» στο γραφείο το κουτί με τις σφαίρες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αγη και της Λιζέτας.

Ωστόσο η Στέλλα τον έχει δει και με το που φεύγει, πηγαίνει και παίρνει το κουτί με τις σφαίρες και με αφορμή τον ανεκπλήρωτο έρωτά της για τον Χριστόφορο, αρχίζει να εκβιάζει με αυτό τη Βικτώρια, ενώ έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τα εγκλήματά της.

Παράδεισος των Κυριών - Εξελίξεις

Τρίτη 19/3 - Επεισόδιο 111

Στο μεταξύ, η Ζαχαρούλα με τον Βύρωνα ξανασμίγουν και αποφασίζουν μαζί να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες της σχέσης τους. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια προσπαθεί να πάρει το κουτί με τις σφαίρες, προκειμένου να μην το βρει η αστυνομία, αλλά η Στέλλα της λέει με νόημα: «Αυτό ψάχνεις; Θα με κρατήσεις στο σπίτι του δίπλα στον κύριο Χριστόφορο, γιατί αλλιώς θα τα πάω στην αστυνομία».

Η Αμαλία είναι με τον Ντίνο και αποφασίζει να φύγει και να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Ντίνος της προτείνει να την πάει εκείνος, στον δρόμο όμως τρακάρουν. Η κοπέλα χτυπάει λίγο στο κεφάλι, αλλά επειδή ο Ντίνος φοβάται μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό, την πάει στο νοσοκομείο.

Αφού την παραλαμβάνουν οι γιατροί, η Αμαλία ειδοποιεί τους δικούς της: «Μην ανησυχείτε, είχα ένα μικρό ατύχημα, είμαι στο νοσοκομείο, αλλά είμαι καλά, δεν έχω τίποτα», τους τονίζει και η Μιράντα με τον Χριστόφορο τρέχουν για να δουν από κοντά την Αμαλία. Στο μεταξύ, ο Ντίνος φεύγει από εκεί για να μην τον δουν. Πρώτος μπαίνει στο δωμάτιο ο Χριστόφορος: «Τι έγινε; Τρόμαξα! Είσαι καλά;», τη ρωτάει και η Αμαλία φυσικά του λέει ψέματα:

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα σου» - Ο κηπουρός λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο

«Ναι, δεν είναι τίποτα. Πάτησα μια πέτρα και έπεσα, αλλά επειδή χτύπησα λίγο το κεφάλι ήρθα προληπτικά να με δουν στο νοσοκομείο». Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει τη φράση της, μπαίνει μέσα ο γιατρός: «Ευτυχώς, παρότι το τρακάρισμα ήταν γερό, δεν πάθατε τίποτα», της λέει και έτσι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα: «Τι θα γίνει; Θα μου πεις την αλήθεια, Αμαλία;». «Συγγνώμη, σου είπα ψέματα. Με τον Ντίνο ήμουν και με έφερνε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι», του ομολογεί, όμως αυτό το ακούει και η Μιράντα που εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να μπει στο δωμάτιο.

Τετάρτη 20/3 - Επεισόδιο 112

Η Μιράντα είναι πολύ ανήσυχη όταν καταλαβαίνει ότι η Αμαλία συναντιέται κρυφά με τον Ντίνο και φοβάται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Την ίδια στιγμή, ο Πάρης λέει στην μητέρα του: «Ξέρω ποιος είναι πραγματικός πατέρας του Σίμου. Είναι κάποιος Εβραίος με το όνομα Ιωσήφ. Μου το είπε ο πατέρας μου». Η Ολγα δείχνει προβληματισμένη με την πληροφορία που πήρε και αρχίζει να θυμάται πράγματα που είχαν συμβεί παλιά.

Ετσι ανατρέχει σε φωτογραφίες του παρελθόντος και βρίσκει μια φωτογραφία όπου είναι η ίδια μαζί με τη Βικτώρια, την Αντιγόνη και τον Ιωσήφ και μάλιστα θυμάται ότι από τότε η Βικτώρια τον ήθελε... Μια παρεξήγηση στη συνεννόηση οδηγεί τη Σύρμω να ξεσπάσει πάνω στον Θωμά από ζήλια για τη Νίτσα, καθώς φοβάται ότι έχει βαλθεί να τον ξελογιάσει, ενώ η Ζαχαρούλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτό που θέλει:

«Τον Βύρωνα θα τον παντρευτώ θέλετε δεν θέλετε», ανακοινώνει σε όλους! Η Βικτώρια, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την παγίδα που πήγε να της στήσει ο Χρήστος, αποφασίζει να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Παρασκευή 22/3 - Επεισόδιο 113

Η Βικτώρια ξέρει πολύ καλά να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο, έχει φροντίσει να κρατήσει τη Στέλλα στο σπίτι, λέγοντας στον Χριστόφορο: «Φοβάμαι να τη στείλουμε στο ίδρυμα. Είναι επικίνδυνη και μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον, άσε που αν βγει η Ματούλα θα στενοχωρηθεί που κλείσαμε την κόρη της στο ψυχιατρείο», υποστηρίζει και τον καταφέρνει. Φυσικά παίρνει πίσω όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία και τα καίει στον κήπο, ενώ παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας.

Στη συνέχεια μαθαίνει από τον Δημοσθένη τα σενάρια της αστυνομίας για τη δολοφονία του Αγη και την εξέλιξη των ερευνών και επιχειρεί να στρέψει την έρευνα εναντίον του Ντίνου: «Ο Παπακώστας είναι μπλεγμένος σ’ αυτό. Είμαι σίγουρη ότι αυτός σκότωσε τον Αγη», λέει στον Δημοσθένη. Η Μάγια πιστεύει πως γνωρίζει πια πολύ καλά τον Αποστόλη και δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ο Αποστόλης όμως αργά το βράδυ της λέει ψέματα ότι πηγαίνει να συναντήσει τον γιο του, αλλά τελικά έχει ραντεβού με την Ειρήνη, η οποία έχει γυρίσει για να στηρίξει τον Ντίνο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει: «Η Βικτώρια σκότωσε τον γιο μας τον Αριστείδη», της αποκαλύπτει ο Αποστόλης και η Ειρήνη τα χάνει.

Ο Χρήστος, αφού βλέπει ότι η Βικτώρια τη γλίτωσε ξανά, μιλάει με τον Σωτήρη και του λέει να βρει τον βιολογικό πατέρα του Σίμου για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον ξεσκεπάσουν. Παράλληλα, η Γεωργία παραλαμβάνει έναν φάκελο από τους Μπουραντάδες με κάποια έγγραφα σχετικά με τον Αγη, αλλά μέσα στον φάκελο υπάρχει και κάτι που της κινεί την περιέργεια. Είναι ένα πιστοποιητικό γέννησης του Αγη που γράφει ότι έχει γεννηθεί στην Αθήνα, ενώ η Βικτώρια είχε πει ότι τον είχε γεννήσει όταν έλειπε στο εξωτερικό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχα πει στον Αγη ότι δεν είναι παιδί της Βικτώριας

Η Βικτώρια σκότωσε τον γιο μας τον Αριστείδη