Ο Παράδεισος των κυριών (19/3): «Εγώ σε αυτόν δεν σε δίνω» - Της κόβουν τα φτερά της ευτυχίας λίγο πριν το γάμο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (19/3): «Εγώ σε αυτόν δεν σε δίνω» - Της κόβουν τα φτερά της ευτυχίας λίγο πριν το γάμο

Στο σημερινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, η Ζαχαρούλα με τον Βύρωνα ξανασμίγουν και αποφασίζουν μαζί να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες της σχέσης τους.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 111

Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια προσπαθεί να πάρει το κουτί με τις σφαίρες, προκειμένου να μην το βρει η αστυνομία, αλλά η Στέλλα της λέει με νόημα: «Αυτό ψάχνεις; Θα με κρατήσεις στο σπίτι του δίπλα στον κύριο Χριστόφορο, γιατί αλλιώς θα τα πάω στην αστυνομία».

Η Αμαλία είναι με τον Ντίνο και αποφασίζει να φύγει και να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Ντίνος της προτείνει να την πάει εκείνος, στον δρόμο όμως τρακάρουν. Η κοπέλα χτυπάει λίγο στο κεφάλι, αλλά επειδή ο Ντίνος φοβάται μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό, την πάει στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Αφού την παραλαμβάνουν οι γιατροί, η Αμαλία ειδοποιεί τους δικούς της: «Μην ανησυχείτε, είχα ένα μικρό ατύχημα, είμαι στο νοσοκομείο, αλλά είμαι καλά, δεν έχω τίποτα», τους τονίζει και η Μιράντα με τον Χριστόφορο τρέχουν για να δουν από κοντά την Αμαλία. Στο μεταξύ, ο Ντίνος φεύγει από εκεί για να μην τον δουν. Πρώτος μπαίνει στο δωμάτιο ο Χριστόφορος: «Τι έγινε; Τρόμαξα! Είσαι καλά;», τη ρωτάει και η Αμαλία φυσικά του λέει ψέματα:

«Ναι, δεν είναι τίποτα. Πάτησα μια πέτρα και έπεσα, αλλά επειδή χτύπησα λίγο το κεφάλι ήρθα προληπτικά να με δουν στο νοσοκομείο». Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει τη φράση της, μπαίνει μέσα ο γιατρός: «Ευτυχώς, παρότι το τρακάρισμα ήταν γερό, δεν πάθατε τίποτα», της λέει και έτσι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα: «Τι θα γίνει; Θα μου πεις την αλήθεια, Αμαλία;». «Συγγνώμη, σου είπα ψέματα. Με τον Ντίνο ήμουν και με έφερνε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι», του ομολογεί, όμως αυτό το ακούει και η Μιράντα που εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να μπει στο δωμάτιο.

Δείτε επίσης τα επεισόδια της Τετάρτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής!