Σασμός (20/3): «Ξεφορτώσου τα είναι το στοιχείο που σε καίει» - Τον προειδοποιεί για να μην μπει φυλακή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (20/3): «Ξεφορτώσου τα είναι το στοιχείο που σε καίει» - Τον προειδοποιεί για να μην μπει φυλακή

Στο αποψινό 20/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός που παίζει με μεγάλη επιτυχία για τρίτη σεζόν φέτος στον ALPHA, οι ένοχοι των πράξεων τους βρίσκονται ένα βήμα πριν το τέλος τους... Θα είναι αίσιο ή θα το πληρώσουν ακριβά;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 93

Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, μετά το ψέμα που της είπε, θέλει να θέσει τα όριά της και τα καταφέρνει αφού η «καπετάνισσα» θα της υποσχεθεί πως στο μέλλον θα προτιμήσει να της πει την πιο πικρή αλήθεια από το πιο όμορφο ψέμα. Της τονίζει ωστόσο πως αυτή είναι η τελευταία φορά που τη συγχωρεί για τη συνήθειά της να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και της ζητά εξηγήσεις με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη, που ο πρώτος δεν καταλαβαίνει καν πώς ξεκίνησε. Οταν λίγο αργότερα ο Τάσος μάθει για τη σύγκρουσή τους, θα καταλάβει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο. Γεγονός που θα τον χαροποιήσει πολύ.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τραγική ειρωνεία - Η Νάντια σώζει τον Μαθιό από την φυλακή!

«Γιατί δεν του λες, κορίτσι μου, ένα από τα επόμενα βράδια να έρθει να του κάνουμε το τραπέζι; Πες του να φέρει και τη συνοδό του, φυσικά», θα της προτείνει και η Στέλλα θα καταλάβει πως αυτή ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει αν ο εισαγγελέας έχει κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο στη ζωή του.

Σάντρα και Δημήτρης κάνουν μια βόλτα στο χωριό προκειμένου να μάθει τους συγχωριανούς και η κοπέλα εντυπωσιάζεται από την ευγένεια όλων και τις καλές προθέσεις που δείχνουν απέναντί της. Η παρουσία της γίνεται θέμα συζήτησης στο χωριό και όλοι τονίζουν πως θα βοηθήσουν τη νέα γιατρό του κέντρου υγείας που θα φτιάξει ο Δημήτρης, ώστε να ενσωματωθεί με τη νεολαία.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα ένιωσα όμορφα» - Η γνωριμία του Αστέρη με μελαχρινή που μετατρέπεται σε έρωτα