Ο παράδεισος των κυριών (20/3): «Ξέρω ποιος είναι o πραγματικός πατέρας του Σίμου...» - Οι αποκαλύψεις θα σοκάρουν τους πάντες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (20/3): «Ξέρω ποιος είναι o πραγματικός πατέρας του Σίμου...» - Οι αποκαλύψεις θα σοκάρουν τους πάντες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 20/3 επεισόδιο της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, που παίζει καθημερινά στον ALPHA. Τα στοιχεία όλο και πληθαίνουν για την Βικτώρια και τις δολοφονίες που έχει κάνει, ενώ από την άλλη ο θάνατος του Άγη έχει "τσακίσει" την οικογένεια των Μπουραντάδων.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 112

Η Μιράντα είναι πολύ ανήσυχη όταν καταλαβαίνει ότι η Αμαλία συναντιέται κρυφά με τον Ντίνο και φοβάται ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Την ίδια στιγμή, ο Πάρης λέει στην μητέρα του: «Ξέρω ποιος είναι πραγματικός πατέρας του Σίμου. Είναι κάποιος Εβραίος με το όνομα Ιωσήφ. Μου το είπε ο πατέρας μου». Η Ολγα δείχνει προβληματισμένη με την πληροφορία που πήρε και αρχίζει να θυμάται πράγματα που είχαν συμβεί παλιά.

Ετσι ανατρέχει σε φωτογραφίες του παρελθόντος και βρίσκει μια φωτογραφία όπου είναι η ίδια μαζί με τη Βικτώρια, την Αντιγόνη και τον Ιωσήφ και μάλιστα θυμάται ότι από τότε η Βικτώρια τον ήθελε... Μια παρεξήγηση στη συνεννόηση οδηγεί τη Σύρμω να ξεσπάσει πάνω στον Θωμά από ζήλια για τη Νίτσα, καθώς φοβάται ότι έχει βαλθεί να τον ξελογιάσει, ενώ η Ζαχαρούλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτό που θέλει: «Τον Βύρωνα θα τον παντρευτώ θέλετε δεν θέλετε», ανακοινώνει σε όλους!

Η Βικτώρια, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την παγίδα που πήγε να της στήσει ο Χρήστος, αποφασίζει να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο αύριο Πέμπτη 21/3

Αύριο Πέμπτη 21/3 στον ALPHA θα προβληθεί ο αγώνας Ελλάδα - Καζακστάν για τα προκριματικά του Euro 2024. Εκτός θα μείνει και ο Σασμός - δείτε τις σημερινές εξελίξεις.