Ο πρώτος από εμάς (21/3): «Συγγνώμη, τι έγινε;» - Σε άθλια κατάσταση ο Έβαν μεθάει και σπάει πράγματα

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (21/3): «Συγγνώμη, τι έγινε;» - Σε άθλια κατάσταση ο Έβαν μεθάει και σπάει πράγματα

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο της σειράς "Ο πρώτος από εμάς" και είναι σίγουρο πως από τη μία οι τηλεθεατές θα κλαίνε και από την άλλη θα γελούν με τις σκηνές που θα προβληθούν.

Τι θα δούμε απόψε (21/3) στο "Ο πρώτος από εμάς"

Επεισόδιο 44

Ο Εβαν φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και δυσκολεύεται να συγκρατήσει την οργή που νιώθει. Αισθάνεται προδομένος και εξαπατημένος. Δεν θέλει να αφήσει τα πράγματα ως έχουν και τον κυριεύει ο θυμός του. Την ίδια στιγμή, η Ελενα προετοιμάζεται για τη μεγάλη συνέντευξη, που θα της δώσει αυτό που επιθυμεί πιο πολύ στη ζωή της, ένα παιδί. Δεν είναι όμως μόνη της αφού κι αυτή τη φορά έχει τον Νικόλα στο πλάι της. Αυτή τη φορά ελπίζει ότι θα τα καταφέρει και το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Είναι το μόνο που επιθυμεί διακαώς.

Δείτε επίσης: Η gay σκηνή ανάμεσα σε Αθανασίου & Γιαννάκο που κόπηκε το μοντάζ - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Στο μεταξύ ο Κοσμάς, όσο κι αν ελπίζει σε μια επανασύνδεση, καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος στη σχέση του με τη Σοφία. Οπότε αρχίζει να το παίρνει απόφαση και να μην τρέφει φρούδες ελπίδες. Η συγκατοίκηση της Κάτιας με τον Αλκη θα περίμενε κανείς ότι θα είναι εύκολη υπόθεση και ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ τους.

Ομως δεν είναι έτσι τα πράγματα αφού το ζευγάρι ξεκινάει με σύννεφα τη σχέση του. Παράλληλα, το παρελθόν του Φίλιππου του χτυπά την πόρτα, την ώρα που ο Αλκης βγαίνει εκτός εαυτού με τον υπερπροστατευτικό Νικόλα και αποφασίζει να τραβήξει τις γραμμές του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ξαφνική αδιαθεσία τής Κάτιας θα ταράξει την παρέα.

Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς

Με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1 Ο Πρώτος από Εμάς, όπου και πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να φέρει εις πέρας αλλά και το τέλος της σειράς.

Ξέρετε το τέλος της σειράς;

Επειδή βασίζεται σε αργεντίνικο φορτμάτ, γνωρίζουμε το τέλος. Νομίζω όμως ότι στην ελληνική μεταφορά δεν θα είναι ίδιο.

Δείτε επίσης: «Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου;

Όλοι θα θέλαμε να εφαρμοστεί το «ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»! Αμφιταλαντεύομαι, όμως, για το ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές;

Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν οι πρώτες σκηνές στο νοσοκομείο, που μάθαμε ότι ο Άλκης ήταν άρρωστος. Ήταν βαρύ το κλίμα. Να πω, πάντως, ότι γενικά τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν ημέρες που φεύγω από το γύρισμα και στο δρόμο της επιστροφής έχω θολούρα στα μάτια μου.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ