Σασμός (22/3): «Ήθελα χρόνο, όμως είμαι εδώ...» - Της κάνει πρόταση γάμου και το ανακοινώνει στην οικογένεια της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (22/3): «Ήθελα χρόνο, όμως είμαι εδώ...» - Της κάνει πρόταση γάμου και το ανακοινώνει στην οικογένεια της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 22/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Στέλλα και Χρήστος έρχονται και πάλι σε σύγκρουση, ενώ από την άλλη η Μαρίνα προσπαθεί να ψαρέψει την γιαγιά Ειρήνη για το μυστικό που της κρύβουν οι δυο οικογένειες.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 94

Η Σάντρα έχει το μυαλό της μόνο στον Αστέρη, το πρώτο άτομο που γνώρισε κατά την είσοδό της στην Ανω Ποριά και σκέφτεται με ποιον τρόπο να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του. Οσο η Θοδώρα σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόταση γάμου του Γιώργου και μάλιστα το ανακοινώνει στους γονείς της που πετάνε από τη χαρά τους, η Μαρίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως όλοι της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό για τον Μαθιό.

Η Λεμονιά που έχει μάθει πως ο Τόλης και η Θοδώρα έχουν σχέση και ετοιμάζονται να παντρευτούν, εμφανίζεται στο χωριό και του ανακοινώνει πως θα τον διεκδικήσει. «Κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνω πόσο λάθος έκανα που σε άφησα να φύγεις από κοντά μου. Ηθελα χρόνο, όμως είμαι εδώ για να σε διεκδικήσω, Τόλη μου, και να σου δείξω πόσο πολύ σε θέλω στη ζωή μου», θα του πει κάνοντάς τον τρελά ευτυχισμένο. Μάλιστα, θα μοιραστεί τη χαρά του με την Κατερίνα και τον παπά αλλά και τον Αστέρη, τον πιο αγαπημένο του φίλο.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τραγική ειρωνεία - Η Νάντια σώζει τον Μαθιό από την φυλακή!

Η ίδια χαρούμενη διάθεση δεν υπάρχει στο αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς, αφού ο Αντώνης με τον Γιώργο συζητούν για την εμπλοκή του τελευταίου στην υπόθεση των Ευθύμη Φαρμάκη - Οδυσσέα Τουρσουνίδη. «Θέλω να απαλλαγώ, Αντώνη, από αυτό το βάρος. Δεν αντέχω άλλο να το κουβαλάω μέσα μου. Ας γίνει ό,τι πρέπει, ας φυλακιστώ, ας με διώξουν από την υπηρεσία. Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να ηρεμήσω και να μην κουβαλώ στο εξής μυστικά και ψέματα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σίγουρα ο Χρήστος θα φτάσει στα ίχνη μου. Καλύτερα να το μάθει κατευθείαν από εμένα...», θα του πει, αλλά εκείνος δεν θα συμφωνήσει καθόλου.

Τέλος, η οικογένεια των Σταματάκηδων ετοιμάζεται να γιορτάσει τον ερχομό του νεότερου μέλους του, ενώ αντίθετα στο σπίτι των Βρουλάκηδων τα σύννεφα πυκνώνουν αφού η Μαρίνα είναι σίγουρη πως κάτι της κρύβουν. Η καταιγίδα έρχεται και δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.

Ο Τόλης έχει κάνει πρόταση γάμου στη Θοδώρα προκειμένου να υιοθετήσουν το παιδί που βρήκε στην πόρτα του ο παπάς, την ίδια στιγμή όμως καταλαβαίνει πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Ετσι, πηγαίνει στον Γιώργο που ξέρει ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και του εξηγεί πόσο θέλει η Θοδώρα να γίνει μητέρα καθώς και την πρόταση που της έκανε.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Ο Γιώργος γίνεται έξαλλος από το θάρρος του Τόλη, να ζητήσει σε γάμο την πρώην αγαπημένη του και του ζητά να μην κάνει τίποτα στο εξής καθώς θα χειριστεί την κατάσταση εκείνος. Και η αλήθεια είναι πως η στιγμή που ο Γιώργος θα πάει να μιλήσει με τη Θοδώρα, χωρίς εκείνη να το περιμένει, δεν θα αργήσει.