Σασμός (27/3): «Άκουσα η ίδια να το λέει το τηλέφωνο!» - Η Νάντια αποκαλύπτει στον εισαγγελέα ποιος σκότωσε τον Στεφαν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (27/3): «Άκουσα η ίδια να το λέει το τηλέφωνο!» - Η Νάντια αποκαλύπτει στον εισαγγελέα ποιος σκότωσε τον Στεφαν

Καταιγιστικό αναμένεται το σημερινό 27/3 επεισόδιο της σειράς, Σασμός, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η Στέλλα έρχεται πιο κοντά με τον Χρήστο, ενώ από την άλλη η Θοδώρα θα βρεθεί μπροστά σε ένα πολύ αμήχανο περιστατικό. Μεταξύ άλλων, η Νάντια θα ρίξει μια "βόμβα".

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 96

Και ενώ όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους, η Σάντρα είναι αποφασισμένη να πλησιάσει όσο περισσότερο μπορεί τον Αστέρη. Πηγαίνει στο αλουμινάδικο για να του ζητήσει προσφορά για τα παράθυρα του Κέντρου Υγείας που θα αναλάβει, χτυπάει επίτηδες, σκίζει το χέρι της και ο Αστέρης προσπαθεί να τη φροντίσει. Εκείνη τη στιγμή που οι δυο τους βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, η Αργυρώ θα τους κάνει τσακωτούς.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Θέλω να ζητήσω μετάθεση Αντώνη» - Ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη

Ο Παντελής κάνει παράπονα στην Καλλιόπη για τον αποκλεισμό της οικογένειάς του από τα χαρμόσυνα νέα ότι το νέο της εγγόνι θα είναι κοριτσάκι, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Χρήστο.

Η Νάντια, πριν φύγει οριστικά για την Αθήνα, ρίχνει μια βόμβα στην τελευταία επίσκεψή της στον εισαγγελέα, που ανατρέπει τα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Χρήστος τη ρωτάει ξεκάθαρα ποιος σκότωσε τον βιολογικό της πατέρα και αν θα μπορούσε να υποψιαστεί τον Μαθιό, εκείνη απαντάει. «Ο Ευθύμης σκότωσε τον Στεφανή, τον άκουσα η ίδια να το λέει στο τηλέφωνο. Συγχωρέστε με που δεν το είπα νωρίτερα, όμως φοβήθηκα μήπως κατηγορηθώ για απόκρυψη στοιχείων. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για την πράξη μου», του λέει και ο Γιακωβάκης κλονίζεται.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας πριν αυτά προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Δείτε και το επεισόδιο 97

Την ίδια ώρα στο αστυνομικό τμήμα ο Γιώργος λαμβάνει ένα τηλέφωνο από τις φυλακές και καταλαβαίνει πως η Εύα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό όμως δεν χαλάει τη διάθεσή του που έχει αποφασίσει να βοηθήσει τη Θοδώρα με την υιοθεσία του παιδιού. Η ψυχρή του στάση όμως θα αρχίσει να προβληματίζει τη μελλοντική του σύζυγο.

Τη στιγμή που η Μαρίνα με τη γιαγιά θα συμφιλιωθούν, ο Τηλέμαχος θα πάει στο σπίτι τους για να τους πει ότι ο Αντρέας είναι ζωντανός και επικοινώνησε μαζί του. Και οι δύο θα αναστατωθούν καθώς η στιγμή που ο Αντρέας εμφανίστηκε, είναι παράλληλα και η στιγμή που ο Ρούσσος Σταματάκης ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χωριό του. Οταν οι δύο γυναίκες θα τον ενημερώσουν για τους φόβους τους, ο Τηλέμαχος θα τους υποσχεθεί πως δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει κακό στον Ρούσσο και πως ακόμα και αν ο αδελφός του επιστρέψει και ζητήσει εκδίκηση, εκείνος δεν θα συμμετέχει στο σχέδιό του. Η Στέλλα δεν αισθάνεται καλά και παίρνει τον Χρήστο τηλέφωνο να τη βοηθήσει. Ωστόσο, όταν φτάνει στο σημείο της συνάντησης, αντικρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενε. Οσο ο Αστέρης δουλεύει στο αλουμινάδικο και η Αργυρώ του τηλεφωνεί ανήσυχη, ακούει κάτι που θα την προβληματίσει για το αν ο Αστέρης της λέει την αλήθεια.