Ο πρώτος από εμάς (28/3): «Δεν θέλω να πεθάνω» - Ανατριχίλα με την σκηνή του Άλκη στην αγκαλιά του πατέρα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (28/3): «Δεν θέλω να πεθάνω» - Ανατριχίλα με την σκηνή του Άλκη στην αγκαλιά του πατέρα του

Άκρως συγκινητικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/3 επεισόδιο της σειράς, Ο πρώτος από εμάς. Ο Άλκης φοβάται μην πεθάνει, ενώ από την άλλη Έλενα και ο Νικόλας είναι έτοιμη να γνωρίζουν το παιδί τους...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 45

Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την Κάτια, που αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Έλενα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην γνωριμία που θα της αλλάξει την ζωή και ο Νικόλας της υπόσχεται να είναι δίπλα της σε αυτό το ταξίδι. Η Σοφία αποφασίζει οριστικά να προχωρήσει στον χωρισμό της με τον Κοσμά, αλλά ο Πάρης δείχνει να δυσκολεύεται να το αποδεχτεί. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την οικογένεια του Φίλιππου, αλλά ο Φίλιππος νιώθει τον τρόπο του παραβιαστικό. Η Αθηνά θα ενημερώσει την Κάτια ότι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άλκη οφείλεται στην ασθένεια του και ο Άλκης για πρώτη φόρα θα παραδεχτεί τον φόβο του.

Δείτε επίσης το σημερινό επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς στον ΑΝΤ1!

«Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1 Ο Πρώτος από Εμάς, όπου και πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να φέρει εις πέρας αλλά και το τέλος της σειράς.

Ξέρετε το τέλος της σειράς;

Επειδή βασίζεται σε αργεντίνικο φορτμάτ, γνωρίζουμε το τέλος. Νομίζω όμως ότι στην ελληνική μεταφορά δεν θα είναι ίδιο.

Δείτε επίσης: «Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου;

Όλοι θα θέλαμε να εφαρμοστεί το «ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»! Αμφιταλαντεύομαι, όμως, για το ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές;

Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν οι πρώτες σκηνές στο νοσοκομείο, που μάθαμε ότι ο Άλκης ήταν άρρωστος. Ήταν βαρύ το κλίμα. Να πω, πάντως, ότι γενικά τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν ημέρες που φεύγω από το γύρισμα και στο δρόμο της επιστροφής έχω θολούρα στα μάτια μου.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ