Το προξενιό της Ιουλίας (28/3): «Ένα ξεδιάντροπο βρωμοθήλυκο ήταν» - Ο Χρήστος βρίσκει τα γράμματα της μάνας του και επιτίθεται στην Χάδω

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (28/3): «Ένα ξεδιάντροπο βρωμοθήλυκο ήταν» - Ο Χρήστος βρίσκει τα γράμματα της μάνας του και επιτίθεται στην Χάδω

Στο σημερινό 28/3 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας, ο Χρήστος βρίσκει τα γράμματα της μητέρας του και μαθαίνει για την παράνομη σχέση που είχε με τον Ανέστη. Αμέσως μετά τρέχει στο σαλόνι και επιτίθεται στην Χάδω κατηγορώντας την πως εκείνη την σκότωσε.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 65

Η Στάσα συζητά με τη Φρόσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τον γάμο της Ιουλίας, ενώ την ενημερώνει για τη θετική εξέλιξη σχετικά με την υγεία του Ρήγα, που συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με τη Βαγγελίτσα και να κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

Εν τω μεταξύ, στο σπίτι των Προβιών έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το τραπέζι στους Στασινόπουλους, στο οποίο ο Γιωργίκης σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, η επίσκεψη του Χρήστου στο δάσος των μανιταριών τού επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα τον οδηγήσει σε μια νέα σύγκρουση με όλη την οικογένειά του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Γιωργίκης και Δέσπω γίνονται εραστές - Κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να δεχτεί την πρόκληση του εκδότη Αλκη Μακρή και στρώνεται στο γράψιμο, δίνοντας την υπόσχεση στην Κυριακούλα ότι θα βοηθήσει τον πατέρα της όσο και όπως μπορεί. Το ίδιο κάνει και ο Γρηγόρης κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου του, ενώ ο Ζαφείρης από τη μεριά του συνεχίζει να οργανώνει με τον Νασούλια το σχέδιο απόδρασης του Στράτου.

Αργότερα η Αλεξάνδρα ζητά από τον Αλκη να της επιτρέψει να δακτυλογραφήσει το άρθρο για την εφημερίδα του και δέχεται μια πολύ δελεαστική πρόταση, την οποία θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά. Παράλληλα η Στάσα, θα βρεθεί για άλλη μια φορά με τον Στασινόπουλο, σε μια συνάντηση που θα τους οδηγήσει όλο και πιο κοντά στο αδιέξοδο.

Δείτε επίσης: Πήγε μαζί του ενώ είναι αδερφός της - Αποκαλύπτεται η τραγική αιμομιξία

ΠΗΓΗ ΧΧ