ΑΝΤ1: Πρώτο trend στο twitter «Η Μάγισσα» - Χαμός με τη δυσάρεστη ανακοίνωση

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Πρώτο trend στο twitter «Η Μάγισσα» - Χαμός με τη δυσάρεστη ανακοίνωση

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, και ήταν ένα από τα πιο ανατρεπτικά μέχρι στιγμής. Η στιγμή για την καύση της Θεοφανώς είχε φτάσει, όμως λίγο πριν την ρίξουν στην φωτιά, ένα όραμα εμφανίστηκε μπροστά στον Σπήλιο και έτσι εκείνος έμαθε τα πάντα για το παρελθόν του.

Πιο συγκεκριμένα, είδε πως ο πατέρας του βίασε τη μητέρα της γυναίκας που μόλις πήγε να σκοτώσει, την Αναχίτ, καταλαβαίνοντας πως εκείνη είναι αδερφή του, ενώ έμαθε και για το γεγονός πως η μητέρα του, η Κυπριανή σκότωσε τον μπαμπά του. Το σοκ ήταν μεγάλο και για εκείνον αλλά και για τους τηλεθεατές, οι οποίοι έκαναν χαμό στο twitter και το σίριαλ έγινε πρώτο trend.

Δείτε το τέλος της σειράς: Οι νεκροί παίρνουν εκδίκηση - «Οι ψυχές που χάθηκαν θα σου κρατούν το χέρι»

Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό (1/4) επεισόδιο της Μάγισσας

Η ανακοίνωση του σκηνοθέτη της σειράς

Και μέσα στα tweets που αποθεώνουν τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και ολόκληρη την ομάδα, υπήρχε και εκείνο του σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. Ο ίδιος, ειδικότερα, ανακοίνωσε με λίγα λόγια πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια συνέχεια για τη σειρά.

«Δυστυχώς μετά από μία συνάντηση σήμερα με τους υπεύθυνους της παραγωγής αλλά και με τους σεναριογράφους αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε με το prequel της Μάγισσας. Όμως το επεισόδιο 73 είναι ένα εξαιρετικό επεισόδιο που θα σας μείνει χαραγμένο για πάντα», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Ο ρόλος της ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο - Το αντίο του Γιώργου Γάλλου

Πολλοί, όμως, είναι εκείνοι που κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση επισήμαναν πως σίγουρα είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο όλο αυτό!