Το προξενιό της Ιουλίας (2/4): «Αν συναντηθώ με τον Γιωργίκη ένας από τους δυο θα πεθάνει» - Τον αποχαιρετούν και μπαίνει στο ψυχιατρείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (2/4): «Αν συναντηθώ με τον Γιωργίκη ένας από τους δυο θα πεθάνει» - Τον αποχαιρετούν και μπαίνει στο ψυχιατρείο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 2/4 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας. Ο Χρήστος φεύγει από το σπίτι και οδηγείται στο ψυχιατρείο, ενώ από την άλλη ο Επιφάνειος αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα στην Στεφανία.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 67

Η επαφή του Επιφάνειου με το κομμάτι του παρελθόντος του που έχει βγει πάλι στην επιφάνεια, επιταχύνει τις εξελίξεις που προμηνύονται, αλλά δεν προλαβαίνει τις εξελίξεις. Ο Γιωργίκης θέλει όσο τίποτα να απομακρύνει τον Χρήστο από το σπίτι κι έτσι φωνάζει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη που τον κουράρει και του λέει ότι το καλύτερο, τώρα που η Ιουλία είναι έγκυος, είναι να τον πείσει να κάνει θεραπεία στην κλινική του.

Δείτε επίσης: Πήγε μαζί του ενώ είναι αδερφός της - Αποκαλύπτεται η τραγική αιμομιξία

Ο Χρήστος, μετά από συζήτηση μαζί του και καθώς του δείχνει εμπιστοσύνη, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην Αθήνα. «Θα κάνω ό,τι μου πείτε», είναι τα λόγια του. Η απόφασή του αυτή προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στα μέλη της οικογένειας. «Χρήστο μου, για λίγο θα είναι και για το καλό σου», του λέει ο πατέρας του. Ο Γιωργίκης βέβαια, βρίσκει έτσι την ευκαιρία, μετά τους έντονους τσακωμούς με την Ιουλία, να κάνει μαζί της «ανακωχή». Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει τελικά να κάνει ανακωχή με το παρελθόν αλλά και τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η στιγμή για τη μεταγωγή του Στράτου από τις φυλακές στα δικαστήρια του Βόλου φτάνει και τα μέλη τής οικογένειας Ραζίνη αγνοούν πως ο Ζαφείρης, αφού αποχαιρετά την Κυριακούλα λέγοντας πως θα λείψει λίγο καιρό από τον Τύρναβο, βάζει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης του Στράτου. Στο μεταξύ στο ορφανοτροφείο, μια έκπληξη περιμένει τη μικρή Χάιδω αφού τελικά η Χάδω δεν μπορεί να την υιοθετήσει και το κορίτσι απογοητεύεται.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Γιωργίκης και Δέσπω γίνονται εραστές - Κάνει έρωτα με γιο και πατέρα