Σασμός (3/4): Άγριος καβγάς Καλλιόπης και Γιαγιάς Ειρήνης μέσα στην εκκλησία - «Πάψε»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (3/4): Άγριος καβγάς Καλλιόπης και Γιαγιάς Ειρήνης μέσα στην εκκλησία - «Πάψε»

Σήμερα 3/4 το βράδυ στον Σασμό, η επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου στο χωριό ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τους πάντες, η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με τους χειρότερους φόβους της που αφορούν στην επιστροφή του Αντρέα Βρουλάκη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 101

Οταν η Στέλλα της πει ότι ο εισαγγελέας ακόμα ερευνά την υπόθεση του Λάζαρου και μάλιστα ότι έχει προσανατολιστεί στο πρόσωπο που βρέθηκε στο κρησφύγετο προκειμένου να του κάνει κακό, το αίμα της παγώνει. Η δικηγόρος την παρακαλεί παρ’ όλα αυτά, να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Ψύχραιμος δεν θα είναι καθόλου ο Χρήστος που θα λάβει σε έναν φάκελο κοινή του φωτογραφία με τη Στέλλα από μια πρόσφατη συνάντησή τους, με την εξής σημείωση από πίσω: «Μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά». Ο εισαγγελέας θα τρομάξει πραγματικά, θα παρακαλέσει τον Αντώνη να μην πει τίποτα στη δικηγόρο, ενώ θα πάρει μια μεγάλη απόφαση που θα του στοιχίσει. Να απομακρυνθεί από εκείνη, για να την προστατεύσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο άνδρας που μπαίνει "εμπόδιο" στο γάμο Θοδώρας και Γιώργου

Οσο ο Παύλος δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Αντρέα και αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του, η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια που δύσκολα θα διαχειριστούν. «Ο Αντρέας είναι εκείνος που θέλησε να διαλύσει τη φαμελιά μας. Εκείνος έβαλε έναν άντρα να έρθει να μου πει ότι ο Παύλος έδωσε εντολή θανάτου για τον πατέρα σας, όταν ήταν στη φυλακή. Αυτός ο άντρας με βρήκε ξανά πριν λίγο καιρό και αφού ο Αντρέας του χρωστούσε λεφτά, έκατσε και μου αποκάλυψε την αλήθεια. Η φυγή του Αντρέα επιβεβαιώνει τα λόγια αυτού του άντρα», θα παραδεχτεί.

Και οι δυο της γιοι θα κλονιστούν, αλλά την ίδια στιγμή θα χαρούν που το λάθος αναγνωρίστηκε και η μητέρα τους είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με την οικογένεια Βρουλάκη. Ομως οι αποκαλύψεις της δεν θα σταματήσουν εκεί. Οταν ο Μαθιός την ρωτήσει πώς συνδέεται το ψέμα του Αντρέα με την επιστροφή του θείου τους, Ρούσσου Σταματάκη, η «καπετάνισσα» θα τους πει πως ο Ρούσσος είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Οι δύο άντρες θα δυσκολευτούν να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα της οικογένειάς τους αλλά και την οργή που έχει αρχίσει να τους πλημμυρίζει συνειδητοποιώντας πως ο Αντρέας ευθύνεται για όλους τους θανάτους. «Και κυρίως για το τέλος του Νικηφόρου μου. Εχω δώσει όρκο, Αστέρη, να μη βάψω τα χέρια μου ξανά με αίμα», θα πει ο Μαθιός στον αδελφό του αργότερα και ο Αστέρης θα του υποσχεθεί πως μαζί θα αντιμετωπίσουν την οργή που νιώθουν.

Δείτε επίσης: Σασμός: Μαφιόζικη επίθεση στον Γιακωβάκη - Τραγικές στιγμές για την Στέλλα