Ο παράδεισος των κυριών (5/4): Το τέλος του γράφεται με τη δολοφονία του - Του περνάει το σχοινί στο λαιμό και τον πνίγει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (5/4): Το τέλος του γράφεται με τη δολοφονία του - Του περνάει το σχοινί στο λαιμό και τον πνίγει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 5/4 επεισόδιο της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών. Ο κλοιό γύρω από την Βικτώρια στενεύει και αποφασίζει να εξαφανιστεί την ώρα που την κυνηγάει η αστυνομία για να την συλλάβει. Την ίδια στιγμή μια δολοφονία πρόκειται να φέρει μεγάλη ταραχή και μια μεγάλη ανατροπή.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 122

Η Βικτώρια έχει ετοιμάσει τη βαλίτσα της για να φύγει από το σπίτι, όπως της ζήτησε ο Χριστόφορος, αλλά και για να αποφύγει την επικείμενη σύλληψη από το ένταλμα εις βάρος της. Η Βικτώρια και η Στέλλα πριν αποχωρήσουν ετοιμάζουν μια δυσάρεστη έκπληξη στον Χριστόφορο και τη Μιράντα.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης έχει κρύψει το ένταλμα σύλληψης της Βικτώριας, ώστε μέχρι να το βρει ο Σωτήρης, η Βικτώρια να προλάβει να φύγει. Τελικά η Βικτώρια φεύγει και η Στέλλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό τους και αποκαλύπτει στην Αμαλία: «Είδα τον πατέρα σου που πήγε να φιλήσει τη Μιράντα. Γι’ αυτό ήθελε να διώξει εμένα και την κυρία Μιράντα από το σπίτι, για να μείνει μόνος του με τη μητέρα σου», της λέει. Η Αμαλία ταράζεται με αυτά που ακούει και ρωτάει ευθέως τον πατέρα της: «Τι αισθάνεσαι για τη Μιράντα; Εχεις κάποια ιδιαίτερα αισθήματα γι’ αυτήν;» και ο Χριστόφορος τα χάνει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό για τον Παράδεισο των κυριών: Αμαλία και Σίμος στην φυλακή εξαιτίας της Βικτώριας

Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στον Παράδεισο των κυριών

Η Βικτώρια, με πλαστά χαρτιά και τη βοήθεια του Δημοσθένη, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ζητάει από τον Χρήστο να βγάλει από τη μέση τη Μιράντα, ενώ η Αμαλία διαβεβαιώνει τον Χριστόφορο ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει σχέση με τη Μιράντα.

Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να καταστρέψει τη Βικτώρια. Ο Σωτήρης βλέπει για ακόμα μια φορά τις προσπάθειές του στη δουλειά του να σαμποτάρονται, αλλά η μεγαλύτερη ήττα του θα έρθει από την Ολγα, που τον χωρίζει. Μάλιστα η Ολγα ενημερώνει και τη Σύρμω ότι χώρισε με τον Σωτήρη και ταυτόχρονα τη μαλώνει που απέρριψε τον Θωμά: «Να αφήσεις μια πόρτα ανοιχτή για να σου ξανακάνει πρόταση κι επίσης ετοιμάσου θα πάμε στο κομμωτήριο, πρέπει να κάνεις μια αλλαγή».

Ο Χριστόφορος έρχεται σε δύσκολη θέση με μια κουβέντα που του κάνει η Αμαλία, όμως η στάση της τελικά θα τον εκπλήξει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βρεις συντροφιά στο πρόσωπο της Μιράντας», του λέει. Την ίδια ώρα, η Γεωργία δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει την παραμικρή υποχώρηση αυτή τη φορά σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού της…

Στο μεταξύ ο Γιωργαρής πιάνει τη Φωφώ και τον Βλησσάρη πολύ κοντά τον έναν στον άλλον μέσα στη σάλα και βγαίνει και λέει σε όλους: «Τους έπιασα να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται». Παράλληλα, η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη: «Εκανα έρωτα με τον Ντίνο. Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Ντρέπομαι και σιχαίνομαι τον εαυτό μου γι’ αυτό».

Το τηλεφώνημα του Χριστόφορου στην Πιπίτσα έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δύο στρατόπεδα, ενώ ο Χρήστος κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τη σίγουρη καταδίκη της Βικτώριας. Από την άλλη, η Βικτώρια ψάχνει απελπισμένη τρόπους να γλιτώσει και ζητάει από τον Δημοσθένη να της βρει πλαστά έγγραφα για να διαφύγει στο εξωτερικό. Στο μεταξύ, ο Σωτήρης βρίσκει τα στοιχεία που είχε κρύψει ο Χρήστος στο γραφείο της Βικτώριας. Η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι της Βικτώριας και στη συνέχεια τηλεφωνεί στο σπίτι του Χριστόφορου και ενημερώνει: «Η κυρία Βικτώρια θα κατηγορηθεί για τον φόνο του Γιώργη». Την ίδια ώρα η Μάγια είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά την αποβολή και εξομολογείται στον Φώτη: «Φοβάμαι ότι ο Αποστόλης θα με παρατήσει».

Ο Σίμος, τρομαγμένος από αυτά που του έχει πει ο Στέφανος για την κατάσταση του Ρένου, πηγαίνει να τον συναντήσει στο νοσοκομείο και τον παρακαλεί: «Μη μιλήσεις ποτέ και σε κανέναν για μένα και τη νονά μου». Εκεί ο Ρένος θα του αποκαλύψει πως έχει στην κατοχή του ένα αποδεικτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τη Βικτώρια για τον φόνο του Αγη και της Λιζέτας. Ο Σίμος, πανικόβλητος, του ζητά κι άλλες πληροφορίες, μόνο που ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του πριν προλάβει να του πει… Μια «τυχαία» συνάντηση του Φώτη με την Πολυξένη θα οργανωθεί από τη Μάγια για να τους φέρει πιο κοντά, αλλά τελικά ο Φώτης θα αποφασίσει να πει στην Πολυξένη την αλήθεια… Οι προσπάθειες των γονιών της Γεωργίας για να τη μεταπείσουν, σε σχέση με την απόφαση που έχει πάρει για το παιδί, δεν φαίνεται να την επηρεάζουν.

Παράλληλα, η Ζαχαρούλα ζητάει από τη Σύρμω μια χάρη: «Θέλω να με αφήσεις να πάω να δω τον Βύρωνα για να του συμπαρασταθώ» και η Σύρμω, ενώ στην αρχή της λέει όχι, μετά την αφήνει. Στο μεταξύ, ο Αποστόλης μαθαίνει από τη Σύρμω ότι η Γεωργία με το μωρό είναι στο σπίτι του Πάρη και πηγαίνει έξαλλος να τους βρει: «Με αυτά που κάνετε, κινδυνεύετε να χάσετε το παιδί, το έχετε καταλάβει;», τους φωνάζει.

Η Αμαλία με τον Ντίνο συναντιούνται κρυφά και συνειδητοποιούν ότι πότε τους δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο και συμφωνούν να είναι αυτή η τελευταία φορά. Η Αμαλία το εξομολογείται στην Πολυξένη, ενώ ο Ντίνος το παραδέχεται για πρώτη φορά στον Βύρωνα. Ωστόσο η συμπεριφορά τής Αμαλίας βάζει σε σκέψεις τον Σίμο. Την ίδια ώρα, η Στέλλα πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου και του λέει: «Ξέρω ότι εσύ έβαλες τα ενοχοποιητικά στοιχεία στο γραφείο της Βικτώριας. Αυτό που θέλω είναι να με βοηθήσεις να βγάλουμε τη Μιράντα από τη μέση».

Ο Βύρωνας ζητά επίσημα το χέρι της Ζαχαρούλας και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα πάρει η Σύρμω, ενώ η Δωροθέα με τον Μάρκο περνούν μια όμορφη βραδιά στο ίδιο ξενοδοχείο όπου κρύβεται η Βικτώρια. Μόνο που ο Σίμος έχει πάει να επισκεφθεί για τελευταία φορά τη Βικτώρια και τον βλέπουν η μητέρα του με τον Μάρκο. Ετσι νομίζουν ότι ο Σίμος απατάει την Αμαλία: «Με κάποια άλλη γυναίκα ήταν ο γιος μου. Με την Αμαλία δεν τα πάνε καθόλου καλά», λέει στον Μάρκο. Η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι θέλει να επιστρέψει στη δουλειά κι εκείνος αναρωτιέται αν ο λόγος που βιάζεται να το κάνει είναι ο Ντίνος… Την ίδια ώρα, η Φωφώ και ο Βλησσάρης προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων τους αποφεύγοντας ο ένας τον άλλον μπροστά τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιμέλεια του παιδιού της Γεωργίας έχει αρχίσει, καθώς ο Χριστόφορος ενημερώνει τη Μιράντα: «Δόθηκε εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνση του παιδιού από τον Πάρη». Στη συνέχεια ο δικηγόρος ενημερώνει την Ολγα, η οποία με τη σειρά της παίρνει το παιδί και πάει στην Πιπίτσα. Τέλος, η Βικτώρια παίρνει τα πλαστά έγγραφα και ετοιμάζεται να φύγει στη Βραζιλία.