Η Μάγισσα: «Πέθανες για μένα! Τελειώσαμε» - Πέφτει ταφόπλακα στον γάμο τους την ώρα που εκείνη πίνει δηλητήριο και ξεψυχάει

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Πέθανες για μένα! Τελειώσαμε» - Πέφτει ταφόπλακα στον γάμο τους την ώρα που εκείνη πίνει δηλητήριο και ξεψυχάει

Στα νέα επεισόδια της Μάγισσας, η Θεοφανώ μπαίνει στην τελική ευθεία για να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό της μάνας της. Ολοι γίνονται στόχος της και όλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα εγκλήματα και κρίματά τους.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Δευτέρα 8/4 Επεισόδιο 71

Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τη Δαμιανή στον Μάρκο και τον Μιχαήλ, που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν, την ίδια ώρα που στον πύργο των Λασκαραίων ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του.

Παράλληλα ο Τζανής, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο και το πόσο άπληστος είναι, προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον ανιψιό του: «Τώρα θα πάρεις το μάθημα που σου αξίζει. Νόμιζες ότι μπορείς να με ξεγελάσεις; Πιάστηκες σαν το ποντίκι, ξεροκέφαλε! Ηθελες να γίνεις και καπετάνιος και ξεγελάστηκες, ανόητε», του λέει και η ζωή τους κρέμονται από μια κλωστή.

Παράλληλα, η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει. «Ξέρεις ποιος σκότωσε τον γιο σου; Η μάνα σου! Η Δαμιανή έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να το κάνει, γιατί κατάλαβε πως ήταν δικό σου και όχι του Μάρκου», του λέει και ο νεαρός σοκάρεται!

Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ από τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται από την ίδια, που παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια. Μπροστά στη Γερακίνα, η Θεοφανώ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον φόνο του γιου της.

Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακάρισσας θα επιβεβαιωθούν όταν ανακαλύψει πως ο Σπήλιος γνώριζε για τις συνθήκες θανάτου του Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το εμποδίσει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους. «Ηξερα, την κεφαλή μου μέσα, το ήξερα! Και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να το σταματήσω! Δεν το ήθελα, δεν ήθελα να πεθάνει έτσι ο γιος μας...», δικαιολογείται, αλλά η Γερακίνα πετάει φωτιές από τα μάτια της: «Πέθανες για εμένα! Τελειώσαμε».

Παράλληλα, η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο: «Σου το είπα να τη σκοτώσεις και δεν με άκουσες! Σε καταστρέφει, δεν το βλέπεις; Οπως έκανε με τον πατέρα σου η μάνα της έτσι θα κάνει και μ’ εσένα αυτό το διαβολογύναικο. Σε μαγεύει και δεν βλέπεις καθαρά», του λέει κι εκείνος της φωνάζει: «Πάψε! Πάψε πια, μη με ζαλίζεις άλλο με τις τρέλες σου. Εσύ μας έχεις διαλύσει, ανάθεμα τη στιγμή που σε έφερε πίσω». Η Κυπριανή θολωμένη από το μίσος της για τη μάγισσα θα τα βάλει μαζί του, με τραγικά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα επεισόδια της σειράς - Καρέ καρέ η τελευταία συγκλονιστική σκηνή

Τρίτη 9/4 Επεισόδιο 72

Η αρχή του τέλους έχει πια φτάσει για τη Δαμιανή. Τίποτε απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγαν όπως ήθελε και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονού της την κυριεύουν. Το ένοχο μυστικό της αρχίζει να μαθεύεται από άκρη σε άκρη, με κάποιους να το πιστεύουν και κάποιους όχι. Ομως, η Δαμιανή είναι μια ισχυρή γυναίκα, σύζυγος καπετάνιου και γνήσια Μανιάτισσα. Ετσι, είναι η ίδια που αποφασίζει ποιο θα είναι το τέλος της! Αλλωστε το είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να την τιμωρήσει -αν μαθευόταν η αλήθεια για το φονικό- με τον τρόπο που της αξίζει. Η ίδια θα λογοδοτήσει μόνο στον Θεό για τα κρίματά της. Η Δαμιανή βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο! Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης καταφθάνει. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση…

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος των 16 πρωταγωνιστών της σειράς

Η μανία της Κυπριανής δεν σταματάει πουθενά! Κανείς δεν μπορεί να τη φέρει στα συγκαλά της και καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τους μαγεύει όλους και να τους κάνει να της κάνουν όλα τα χατίρια. Οπως και με το θέμα της Θεοφανώς, που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να την εξαφανίσει με κάθε κόστος. Μόνο που δεν υπολογίζει το πνεύμα της Αναχίτ που διψάει για εκδίκηση! Ετσι η μητέρα της Θεοφανώς κυριεύει την κοπέλα και η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σ’ εκείνη και την Κυπριανή μετά από σχεδόν 20 χρόνια είναι γεγονός. Εκεί θα δούμε και για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να γίνεται σκοτεινό, συμβολίζοντας το κακό, σε αντίθεση με της Θεοφανώς που τα μάτια της γίνονται λευκά συμβολίζοντας το καλό! Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγικά αποτελέσματα...