Σασμός (11/4): Η τραγική συνάντηση Εύας & Παύλου στην φυλακή - «Μας μένει ο επίλογος...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (11/4): Η τραγική συνάντηση Εύας & Παύλου στην φυλακή - «Μας μένει ο επίλογος...»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις απόψε 11/4 στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, που προβάλλεται μέσα από τον ALPHA. Σήμερα η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον παπά Μιχάλη την αλήθεια για τον Αντρέα, ενώ από την άλλη η Εύα καλεί τον Παύλο στην φυλακή για να μιλήσουν...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 126

Όσο η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σάντρα, με εκείνη να την αποφεύγει, Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας για τον θάνατο του Λάζαρου.

Δείτε επίσης: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Από τη μια χαίρεται που την έχει κοντά του, από την άλλη φοβάται μήπως κυλήσει πάλι στον τζόγο. Ο γιατρός της Ανω Ποριάς, Δημήτρης Μαραθάκης, είναι ευτυχισμένος με την επιστροφή της κόρης του, Σάντρας, στη ζωή του, αλλά δεν είναι σίγουρος τελικά πως εκείνη έχει ξεμπλέξει από τα χαρτιά και τα τυχερά παιχνίδια που είχαν μπει στη ζωή της και την είχαν εθίσει. Δεν θα αργήσει λοιπόν να μιλήσει στον Παύλο για το αν ήταν σωστή η απόφασή τους να τη βάλουν δίπλα στον Βαγγέλη προκειμένου εκείνος να τη βοηθήσει να ξεμπλέξει.

Ο Παύλος θα φανεί κατηγορηματικός, γνωρίζοντας πως ο υπάλληλός του έχει ξεμπλέξει από καιρό, την ίδια στιγμή όμως θα υποσχεθεί στον καρδιακό του φίλο πως θα το ψάξει εκτενέστερα αν ο άντρας αυτός είναι σωστή επιρροή για την κόρη του.

Νεκρή η Εύα - Το παιχνίδι της μοίρας και το τραγικό της τέλος στην σειρά του ALPHA

Παρόλο που η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη έχει μπει στη φυλακή, συνεχίζει να απασχολεί τους κατοίκους της Ανω Ποριάς και κυρίως τον εισαγγελέα, που τη θεωρεί ένοχη για τα νέα χτυπήματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο ρεπορτάζ της στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, τα χτυπήματα στην Ανω Ποριά φαίνεται να μην έχουν τέλος. Μετά το σημείωμα που θα λάβουν ο Μαθιός και η Βασιλική με την απειλή για το αγέννητο παιδί τους, ο εισαγγελέας αλλά και η Στέλλα θα νιώθουν να απειλούνται. Κυρίως η τελευταία, που θα της καρφώσουν μια σύριγγα στον λαιμό και θα την αφήσουν αναίσθητη στη μέση του δρόμου. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο μυστικός αστυνομικός που θα τη φιλάει, τον οποίο και θα έχουν παγιδεύσει, θα ενημερώσει την αστυνομία και η Ντίνα μαζί με έναν συνάδελφό της θα ακολουθήσουν τον άντρα που ήθελε να κάνει κακό στη δικηγόρο.

Οταν ο άντρας τούς απειλήσει με το όπλο, η Ντίνα θα τον πυροβολήσει θανάσιμα. Η τελευταία μαζί με τον Αντώνη και τον Γιώργο σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως αυτός ήταν ο μασκοφόρος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι, δηλαδή ο άντρας που άφηνε απειλητικά σημειώματα στους κατοίκους της Ανω Ποριάς.

Μετά την αναγνώριση του άντρα, ο Χρήστος θα είναι σίγουρος πως το χτύπημα στην αγαπημένη του Στέλλα είχε οργανώσει η Εύα από τη φυλακή για να τον εκδικηθεί για τη φυλάκισή της. Ετσι, διατάζει τον Γιώργο να πάει να τη βρει και να πάρει την ομολογία της.

Σασμός πως πεθαίνει η Εύα

Την ίδια στιγμή και η Βασιλική θα θέλει να συναντήσει τη γυναίκα που απειλεί το παιδί της, αλλά και ο παπάς. Κανείς όμως από όλους δεν θα καταφέρει να φτάσει στην Εύα, τη γυναίκα που μέχρι πριν λίγο καιρό τάραζε όλους με τις κινήσεις της, αφού θα βρεθεί νεκρή στη φυλακή. Την αναγγελία του θανάτου της θα κάνει γνωστή στον Χρήστο ο διευθυντής των φυλακών. «Εχω μια δυσάρεστη εξέλιξη για εσάς, κύριε εισαγγελέα. Η Ευανθία Φαρμάκη βρέθηκε νεκρή στο κελί της», θα του πει και ο Χρήστος θα σκοτεινιάσει.