Σασμός (14/4): «Ο Αστέρης θα βρεθεί στην αγκαλιά μου πριν καλά-καλά το καταλάβει» - Η Σάντρα παίζει πίσω από την πλάτη της Αργυρώς

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (14/4): «Ο Αστέρης θα βρεθεί στην αγκαλιά μου πριν καλά-καλά το καταλάβει» - Η Σάντρα παίζει πίσω από την πλάτη της Αργυρώς

Απόψε 15/4 ο Σασμός επιστρέφει στον ALPHA με νέο καταιγιστικό επεισόδιο που πρόκειται να φέρει πολλές αποκαλύψεις. Μαθιός και Αστέρης μπαίνουν στο στόχαστρο του Χρήστου Γιακωβάκη, ενώ από την άλλη η Σάντρα μπλέκεται περισσότερο με τον υπόκοσμο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 107

Ο Αστέρης και ο Μαθιός προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έστειλε εκ μέρους τους τόσα λεφτά στην οικογένεια του Σπύρου, του υπαλλήλου τους που έχασε τη ζωή του όταν μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητο του Μαθιού και αυτό ανατινάχτηκε, όμως η Καλλιόπη τούς δίνει την απάντηση. «Ο θείος σας ο Ρούσσος ήταν φυσικά. Ποιος άλλος έχει τόσα πολλά λεφτά; Μαθαίνει τα πάντα από εκειά που βρίσκεται και θέλησε να κάνει κάτι για την οικογένεια του Σπύρου. Για να καταλάβετε πόσο πολύ μας αγαπάει και θέλει να μας στηρίξει σε ό,τι κι αν συμβαίνει», θα τους πει και τα δύο αδέλφια ταράζονται με την αποκάλυψή της.

Δείτε επίσης: Το σατανικό σχέδιο της Σαντρας εναντίον της Αργυρώς - Ο Μανώλης κρυφακούει τα πάντα και ενημερώνει τον Μαθιό

Ενώ λοιπόν αρχικά δείχνουν να μην την πιστεύουν, τελικά αρχίζουν να νιώθουν και τύψεις που δεν ήθελαν να φτιάξουν το σπίτι του με αφορμή τη μεγάλη του επιστροφή. Κανένας από τους Σταματάκηδες δεν μπορεί ωστόσο να συλλάβει πως στην πραγματικότητα τα χρήματα έχει στείλει στην οικογένεια του Σπύρου η Εύα, αφού οι τύψεις που νιώθει για τον θάνατο ενός αθώου ανθρώπου, κοντεύουν να την πνίξουν.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος στριμώχνει τον Βαγγέλη για τα ψέματα που λέει, ενώ η γιαγιά προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση για το αν πρέπει να μιλήσει στον Τηλέμαχο για τον αδελφό του.

Τη στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καταλάβει τις προθέσεις της Σάντρας για τον Αστέρη, κάποιος άθελά του, τις ακούει από την ίδια την κοπέλα. Και δεν είναι άλλος από τον Μανόλη, που βρίσκεται πίσω της ενώ προχωράει και την ακούει να λέει μιλώντας στο τηλέφωνο: «Μόλις έμαθα πως δεν έχει παντρευτεί την Αργυρώ. Αρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εύκολα για εμένα. Ο Αστέρης θα βρεθεί στην αγκαλιά μου πριν καλά-καλά το καταλάβει». Ο Μανόλης, που θα καταλάβει τις προθέσεις της κοπέλας, θα πάρει την απόφαση να μιλήσει για το περιστατικό αυτό στον Μαθιό.

Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα και αναθαρρεί, όμως η δυσάρεστη έκπληξη που θα δοκιμάσει ο Χρήστος δεν θα αρέσει σε κανέναν. Για την ακρίβεια, ένα απόγευμα που θα μπει στο σπίτι του, θα είναι μέσα σε αυτό ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος και θα τον χτυπήσει στο κεφάλι με στειλιάρι. Αντώνης και Γιώργος θα τρέξουν στο σπίτι του και στη συνέχεια θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ρητή εντολή του εισαγγελέα θα είναι να μη μάθει τίποτα η Στέλλα και ταραχτεί.

Διαβάστε αποκλειστικό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...