Σασμός: Το σατανικό σχέδιο της Σάντρας εναντίον της Αργυρώς - Ο Μανώλης κρυφακούει τα πάντα και ενημερώνει τον Μαθιό

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Το σατανικό σχέδιο της Σάντρας εναντίον της Αργυρώς - Ο Μανώλης κρυφακούει τα πάντα και ενημερώνει τον Μαθιό

Στον Σασμό, η ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής θα ταραχθεί ξανά όταν λάβουν ένα σημείωμα που απειλεί το αγέννητο παιδί τους. Η Σάντρα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, ωστόσο μαζί με τον Βαγγέλη επισκέπτονται μια χαρτοπαικτική λέσχη και κερδίζουν ένα μεγάλο ποσό.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 107 - Δευτέρα 15/4

Ο Αστέρης και ο Μαθιός προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έστειλε εκ μέρους τους τόσα λεφτά στην οικογένεια του Σπύρου, του υπαλλήλου τους που έχασε τη ζωή του όταν μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητο του Μαθιού και αυτό ανατινάχτηκε, όμως η Καλλιόπη τούς δίνει την απάντηση. «Ο θείος σας ο Ρούσσος ήταν φυσικά. Ποιος άλλος έχει τόσα πολλά λεφτά; Μαθαίνει τα πάντα από εκειά που βρίσκεται και θέλησε να κάνει κάτι για την οικογένεια του Σπύρου. Για να καταλάβετε πόσο πολύ μας αγαπάει και θέλει να μας στηρίξει σε ό,τι κι αν συμβαίνει», θα τους πει και τα δύο αδέλφια ταράζονται με την αποκάλυψή της.

Ενώ λοιπόν αρχικά δείχνουν να μην την πιστεύουν, τελικά αρχίζουν να νιώθουν και τύψεις που δεν ήθελαν να φτιάξουν το σπίτι του με αφορμή τη μεγάλη του επιστροφή. Κανένας από τους Σταματάκηδες δεν μπορεί ωστόσο να συλλάβει πως στην πραγματικότητα τα χρήματα έχει στείλει στην οικογένεια του Σπύρου η Εύα, αφού οι τύψεις που νιώθει για τον θάνατο ενός αθώου ανθρώπου, κοντεύουν να την πνίξουν.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος στριμώχνει τον Βαγγέλη για τα ψέματα που λέει, ενώ η γιαγιά προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση για το αν πρέπει να μιλήσει στον Τηλέμαχο για τον αδελφό του. Τη στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καταλάβει τις προθέσεις της Σάντρας για τον Αστέρη, κάποιος άθελά του, τις ακούει από την ίδια την κοπέλα. Και δεν είναι άλλος από τον

Μανόλη, που βρίσκεται πίσω της ενώ προχωράει και την ακούει να λέει μιλώντας στο τηλέφωνο: «Μόλις έμαθα πως δεν έχει παντρευτεί την Αργυρώ. Αρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εύκολα για εμένα. Ο Αστέρης θα βρεθεί στην αγκαλιά μου πριν καλά-καλά το καταλάβει». Ο Μανόλης, που θα καταλάβει τις προθέσεις της κοπέλας, θα πάρει την απόφαση να μιλήσει για το περιστατικό αυτό στον Μαθιό.

Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα και αναθαρρεί, όμως η δυσάρεστη έκπληξη που θα δοκιμάσει ο Χρήστος δεν θα αρέσει σε κανέναν. Για την ακρίβεια, ένα απόγευμα που θα μπει στο σπίτι του, θα είναι μέσα σε αυτό ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος και θα τον χτυπήσει στο κεφάλι με στειλιάρι. Αντώνης και Γιώργος θα τρέξουν στο σπίτι του και στη συνέχεια θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ρητή εντολή του εισαγγελέα θα είναι να μη μάθει τίποτα η Στέλλα και ταραχτεί.

Διαβάστε αποκλειστικό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Επεισόδιο 108 - Τρίτη 16/4

Και ενώ όλα δείχνουν ήρεμα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, ένα νέο απειλητικό μήνυμα θα κάνει την εμφάνισή του και θα τους ταράξει. «Αυτός που αδικεί, είναι πιο δυστυχισμένος από αυτόν που αδικείται. Το μωράκι σας και τα μάτια σας», θα γράφει το χαρτί που θα έχει σαν υπογραφή τη γνωστή μάσκα και το μυαλό όλων θα πάει στην Εύα.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από την επίθεση που δέχτηκε στο κεφάλι, αλλά ο Δημήτρης μετά από επίσκεψη που του κάνει, τον ενημερώνει πως είναι καλά αλλά για προληπτικούς λόγους πρέπει να νοσηλευτεί. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Τηλέμαχο για την πατρότητα του Αντρέα, αφήνοντάς τον άφωνο.

Η Σάντρα μπλέκεται όλο και περισσότερο στα δίχτυα του τζόγου, παρασύροντας τον Βαγγέλη, ο οποίος δείχνει ανήμπορος να τη συγκρατήσει. Οι δυο τους θα καταφέρουν να κερδίσουν 3.000 ευρώ. Η Καλλιόπη καλεί ανήσυχη τον Ρούσσο για να τον προειδοποιήσει, εν όψει της επιστροφής του στην Ανω Ποριά, όμως δεν τον βρίσκει. Τα νέα από τον Μαθιό θα την αναστατώσουν ακόμη περισσότερο.

Επεισόδιο 109 - Τετάρτη 17/4

Λίγο αργότερα ο Μαθιός πηγαίνει στη φυλακή να μιλήσει με την Εύα και εκείνη τον διαβεβαιώνει πως δεν έχει σχέση με το τελευταίο μήνυμα που δέχτηκε σπίτι του. «Είμαι σίγουρος πως δεν σκότωσες εσύ τον αδελφό μου. Αρα δεν με ενδιαφέρει πλέον η οικογένειά σου, Μαθιό», θα του πει μεταξύ άλλων κι εκείνος θα μεταφέρει την κουβέντα τους στον Αντώνη.

Τελικά, η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Παρόλο που της λένε να μην πάει στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει, εκείνη το τολμάει και όταν τον βλέπει, το μόνο που θέλει είναι να τρέξει στην αγκαλιά του. Τελικά όμως η φρουρά που υπάρχει τριγύρω την εμποδίζει. Οσο η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ, η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Επεισόδιο 110 - Πέμπτη 19/4

Οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή, επικρατεί μια γενικότερη ανησυχία για το τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η Αργυρώ επιβεβαιώνεται πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη όταν βλέπει την καρδιά που ζωγραφίζει με το κραγιόν της στο μαγαζί και απαιτεί απ’ αυτόν να της το ξεκόψει. «Δεν θέλω να ακούσω ξανά δικαιολογίες ότι είναι ένα αθώο κοριτσάκι, γιατί σας έχει κοροϊδέψει όλους. Η κοπέλα έχει πρόβλημα και καλό θα είναι να τη βάλεις στη θέση της πριν να είναι αργά. Αλλιώς θα έχουμε μεταξύ μας θέμα, Αστέρη», του ξεκαθαρίζει.

Ο διοικητής της Ανω Ποριάς είναι σίγουρος πως αν εμφανιστεί ο Αντρέας θα λυθούν πολλά προβλήματά τους, όμως δεν ξέρει με ποιον τρόπο να τον κάνει να γυρίσει πίσω. Τελικά αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της γιαγιάς Ειρήνης και συγκεκριμένα της ζητάει να προσποιηθεί την άρρωστη, γνωρίζοντας πως ο Αντρέας της έχει μεγάλη αδυναμία και θα τρέξει πίσω στο χωριό για να σιγουρευτεί για την κατάσταση της υγείας της. Η γιαγιά δέχεται να πάρει μέρος στο σχέδιό του, αυτό όμως που δεν του λέει είναι ότι κανονίζει παράλληλα με τον Τηλέμαχο ένα δικό τους σχέδιο για να προστατεύσουν τον ανιψιό της.

Δείτε επίσης: «Νομίζω πως ναι» - Ο Σπύρος Σαραφιανός επιβεβαίωσε το spoil που κυκλοφορεί για την σειρά του ALPHA