Η γη της ελιάς (15/4): «Μια αποστολή έχει η μάνα όταν φέρνει στον κόσμο παιδιά, να τα κρατάει ζωντανά» - Η ανατριχιαστική σκηνή με το φέρετρο του Φίλιππου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (15/4): «Μια αποστολή έχει η μάνα όταν φέρνει στον κόσμο παιδιά, να τα κρατάει ζωντανά» - Η ανατριχιαστική σκηνή με το φέρετρο του Φίλιππου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 15/4 επεισόδιο της σειράς Η γη τη ελιάς. Απόψε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Φίλιππου σε κλίμα βαριάς οδύνης. Βασιλική και Χάιδω βρίσκονται σε άθλια κατάσταση την ώρα που το φέρετρο καλύπτεται με χώμα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 141

Μετά την τελετή, όλοι πηγαίνουν για τον καφέ της παρηγοριάς στο καφενείο του Πότη. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι εκεί… Μόλις ο Λυκούργος καταλαβαίνει ότι η Χάιδω δεν βρίσκεται ανάμεσά τους, τον ζώνουν τα φίδια. Ξέρει ότι κάτι κακό συμβαίνει. Ετσι παίρνει το αυτοκίνητο και οδηγεί σαν τρελός προς το σπίτι της Χάιδως. Στη συνέχεια μπαίνει μέσα στο σπίτι και έντρομος τη βρίσκει αναίσθητη. Ο Λυκούργος τα χάνει καθώς βλέπει ότι η Χαίδω έχει πάρει ένα κουτί χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της. Σαν τρελός την αρπάζει και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, φοβούμενος ότι δεν θα προλάβει. Εκεί της κάνουν πλύση στομάχου, αλλά η Χάιδω δεν θέλει να ζήσει και το λέει στον Λυκούργο: «Γιατί δεν με άφησες να πεθάνω; Και τώρα νεκρή είμαι».

Δείτε επίσης: Παίρνει όπλο και αυτοκτονεί μπροστά σε όλους - Ζωντανή νεκρή η Χάιδω μετά το θάνατο των 2 παιδιών της

Την ίδια ώρα και η Βασιλική είναι διαλυμένη, αλλά η Αριάδνη μένει συνέχεια δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, το ίδιο και ο Στάθης. Στο μεταξύ, η Αρετή στη φυλακή δεν έχει μάθει τίποτα για τα τελευταία γεγονότα και απορεί πού εξαφανίστηκαν όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της. Μέχρι που η Χρυσούλα πηγαίνει στο επισκεπτήριο και της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα για τον Φίλιππο: «Καλά δεν ήξερες τίποτα; Τον γαμπρό σου τον σκότωσαν. Ο Φίλιππος Στεφανέας είναι νεκρός. Χθες είχαμε την κηδεία του», της λέει. Η Αρετή αρχίζει να σπαράζει στο κλάμα: «Η Βασιλική μου, το κορίτσι μου. Τι κακό είναι αυτό; Και η μάνα του; Η δόλια η Χάιδω πώς να αντέξει», οδύρεται και κλαίει ασταμάτητα.

Την ίδια ώρα, ο Τζον κάνει μια ιδιαίτερη συζήτηση με τη Φιλιώ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τις φοβίες της και της μιλάει για τη δύσκολη παιδική του ηλικία, ενώ η Θεοδώρα γυρίζει για μια ακόμα φορά μεθυσμένη στο σπίτι και η Μαργαρίτα τη διώχνει. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος φεύγει για το Λονδίνο και αμέσως ο Μάνος με την Αμαλία τσακώνονται, ενώ ο Κουράκος βγάζει ένταλμα για να συλλάβει τον Βαφέα.

Δείτε επίσης: Την μαχαιρώνει μανιασμένα και την παρατάει - Το τέλος της θα βαφτεί με το αίμα της