Σασμός (16/4): «Αν εκάτεε πως είναι Σταματάκης δεν θα χυνόταν ένας ποταμός αίμα» - Συντρεπτικές αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (16/4): «Αν εκάτεε πως είναι Σταματάκης δεν θα χυνόταν ένας ποταμός αίμα» - Συντρεπτικές αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια

Τεράστιες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Συντρεπτικές αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια δια στόματος της γιαγιάς Ειρήνης, με την Μαρίνα επιτέλους να ακούει όσα της έκρυβαν τόσο καιρό και μιλούσαν πίσω από την πλάτη της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 108

Και ενώ όλα δείχνουν ήρεμα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, ένα νέο απειλητικό μήνυμα θα κάνει την εμφάνισή του και θα τους ταράξει. «Αυτός που αδικεί, είναι πιο δυστυχισμένος από αυτόν που αδικείται. Το μωράκι σας και τα μάτια σας», θα γράφει το χαρτί που θα έχει σαν υπογραφή τη γνωστή μάσκα και το μυαλό όλων θα πάει στην Εύα.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από την επίθεση που δέχτηκε στο κεφάλι, αλλά ο Δημήτρης μετά από επίσκεψη που του κάνει, τον ενημερώνει πως είναι καλά αλλά για προληπτικούς λόγους πρέπει να νοσηλευτεί. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Τηλέμαχο για την πατρότητα του Αντρέα, αφήνοντάς τον άφωνο.

Η Σάντρα μπλέκεται όλο και περισσότερο στα δίχτυα του τζόγου, παρασύροντας τον Βαγγέλη, ο οποίος δείχνει ανήμπορος να τη συγκρατήσει. Οι δυο τους θα καταφέρουν να κερδίσουν 3.000 ευρώ. Η Καλλιόπη καλεί ανήσυχη τον Ρούσσο για να τον προειδοποιήσει, εν όψει της επιστροφής του στην Ανω Ποριά, όμως δεν τον βρίσκει. Τα νέα από τον Μαθιό θα την αναστατώσουν ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε αποκλειστικό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Η λυτρωτική κατάληξη του Αντρέα

Ο χρόνος που περνάει στα βουνά της Κρήτης, κρυμμένος από όλους και όλα, μόνο καλό μπορεί να κάνει στον γιο του Ρούσσου Σταματάκη. Ο Αντρέας θα επιστρέψει στο χωριό που τον έχει πληγώσει, αλλά αυτή τη φορά θα είναι μόνο για καλό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Εμαθε από την Καλλιόπη πως στις φλέβες του κυλάει το αίμα των Σταματάκηδων και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Ο Αντρέας Βρουλάκης, το τελευταίο διάστημα ζει κρυμμένος στα βουνά της Κρήτης και κανείς δεν μπορεί να τον εντοπίσει. Ετσι, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αποφασίζει να ακολουθήσει το μοναδικό για εκείνον σχέδιο που μπορεί να τον κάνει να επιστρέψει. Για να τα καταφέρει όμως, ζητά τη συνεργασία της γιαγιάς Ειρήνης.

Πιο συγκεκριμένα, της ζητά να προσποιηθεί την άρρωστη καθώς ξέρει πως ο Αντρέας θα ανησυχήσει για την υγεία της και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της το συντομότερο δυνατό. «Μου ζητάς να πω ψέματα, κοπέλι μου;», θα ρωτήσει τον Αντώνη η γιαγιά και όταν εκείνος της πει ότι είναι για το καλό του, για να επιστρέψει στο χωριό και να λυθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του, θα του πει: «Πες μου τι πρέπει να κάνω. Θέλω να βοηθήσω και τους δυο σας».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η τραγική μοίρα της Στέλλας - Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και...

Σασμός Αντρέας

Ο Αντρέας δεν θα αργήσει να μάθει πως η γιαγιά είναι άρρωστη και κατευθείαν θα την καλέσει στο τηλέφωνο, παρόλο που ο Τηλέμαχος για να τον προστατεύσει θα του έχει στείλει μήνυμα πως όλοι είναι καλά και ότι προσπαθούν να του στήσουν παγίδα για να επιστρέψει. «Ιντα κάνεις, κοπέλι μου; Οχι, ψυχή μου, δεν είμαι πολύ καλά. Ναι κι εμένα μου έχεις λείψει. Πού είσαι, Αντρέα μου; Θέλω να ξέρω μονάχα πως είσαι καλά. Εξω από την Ελλάδα είσαι; Αντρέα…», θα του πει αλλά εκείνος θα έχει προλάβει να κλείσει το τηλέφωνό του, γεγονός που θα δυσκολέψει τις αρχές να τον εντοπίσουν καθώς η κλήση θα είναι λίγα δευτερόλεπτα μόνο.

Δείτε επίσης ρεπορτάζ: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Ο Αντώνης θα είναι σίγουρος πως θα καλέσει ξανά, για να επιβεβαιώσει το γεγονός πως η θεία του είναι καλά, όμως ο Αντρέας θα δώσει ξανά σημάδια ζωής πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο άντρας θα φανεί εμφανώς μετανιωμένος και με καλή διάθεση απέναντι στην οικογένεια Σταματάκη και μάλιστα η παρουσία του θα οδηγήσει στον σασμό που όλοι περιμένουν. Μάλιστα, ο Αντρέας θα σμίξει με τον πατέρα του Ρούσσο, θα διαβάσει και το γράμμα της μητέρας του που έχει στα χέρια του ο Τηλέμαχος και όλα τα παραπάνω θα φέρουν την ηρεμία στην καρδιά και την ψυχή του.β