Ψυχοκόρες (16/4): Την σκοτώνει ο ίδιος της ο αδερφός - Την σφάζει εξαιτίας του νόθου παιδιού που έχει στα σπλάχνα της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (16/4): Την σκοτώνει ο ίδιος της ο αδερφός - Την σφάζει εξαιτίας του νόθου παιδιού που έχει στα σπλάχνα της

Συγκλονιστικό είναι το αποψινό 16/4 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες. Η Μαρίκα νιώθει για ακόμα μια φορά το σκληρό πρόσωπο της Νέλλας, ενώ η Βασιλική δολοφονείται από τον αδερφό της, εξαιτίας του νόθου παιδιού που κουβαλάει στα σπλάχνα της - δείτε τι θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 13

Ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική για τις παρανομίες του και η Μάγια για να χτίσει το πολιτικό της προφίλ. Η κοπέλα, που έχει αποφασίσει να σπουδάσει προκειμένου να έρθει σε επαφή με περισσότερο κόσμο και μοιραία να βρει τις αδελφές της, δέχεται να παίξει το παιχνίδι του νεαρού άντρα, ενώ είναι αποφασισμένη να βγάλει ασπροπρόσωπη τη Μάγια. «Θέλω μια μέρα να είστε περήφανη για μένα, κυρία Μάγια. Να νιώσετε πως ό,τι κάνατε για να με μορφώσετε, άξιζε τον κόπο», της δηλώνει και η Μάγια την καθησυχάζει πως ήδη είναι περήφανη για την προσπάθειά της.

Στο μεταξύ, στο σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση, η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου για τη Δεσποινώ και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της. «Σε βάλαμε στο σπίτι μας, σε ταΐζουμε, σε ποτίζουμε κι εσύ μας το ξεπληρώνεις ψάχνοντας αριστερά και δεξιά για άντρες. Ξεμυαλίζεις όσους βρεθούν εδώ μέσα και μας ξεφτιλίζεις», της λέει μεταξύ άλλων και η Μαρίκα θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το σκληρό πρόσωπο της γυναίκας.

Η Φρόσω βρίσκει έναν φίλο στο πρόσωπο του Μέλιου και η Ευανθία πάει κρυφά στην Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα της οικογένειάς της. Οταν εκείνη της πει ότι θα μπει παιδί στο σπίτι της αλλά δεν θα είναι του άντρα της, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και αυτό είναι να φέρει τα δύο παιδιά σε επαφή, αφού από την πρώτη στιγμή έχει καταλάβει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. «Βρε Μέλιο μου, δεν παίρνεις τη Φρόσω μας να πάτε σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία του χωριού να βγει και αυτό το κορίτσι να ξεσκάσει; Από τη μέρα που γύρισε πίσω, όλο δουλειές κάνει», θα του πει δήθεν τυχαία και το νεαρό αγόρι δεν θα της χαλάσει χατίρι. Τη σκούφια της θα πετάξει όμως και η Φρόσω, που έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τον νέο υπάλληλο του Ηλία Νάτση.

Ωστόσο, όσο ο Αρδίτης πιέζει τον εκδότη του περιοδικού να μάθει ποιος είναι ο αρθρογράφος που καταφέρεται εναντίον του και έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία του από μια κρυφή συνάντησή του με ξένους πολιτικούς, η Νέλλα αποφασίζει να συνοδεύσει την Ολγα στο οικοτροφείο προκειμένου να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια. Ή μήπως όχι; Στον παρακάτω δρόμο από αυτόν της οικογένειας Κοτρώτση, ο αδελφός της Ολγας τις σταματάει και της αφαιρεί τη ζωή για το κακό που τους έκανε και «λέρωσε» το όνομα της οικογένειάς τους με το νόθο παιδί που έχει στα σπλάχνα της. Η Ολγα πέφτει κάτω νεκρή, μπροστά στα αθώα μάτια της Μαρίκας.

Δείτε σούπερ αποκλειστικό: «Συγγνώμη ποια είστε, δεν σας γνωρίζω» - Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική συναντά τον πατέρα της