Σασμός (18/4): Η Σάντρα έρχεται πολύ κοντά με τον Αστέρη - Η Βασιλική τους πιάνει στα πράσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (18/4): Η Σάντρα έρχεται πολύ κοντά με τον Αστέρη - Η Βασιλική τους πιάνει στα πράσα

Απόψε 18/4 στον Σασμό, η Σάντρα προσπαθεί να ρίξει στα δίχτυα της τον Αστέρη με όποιον τρόπο μπορεί. Σε μια από αυτές τις προσπάθειες όμως, η Βασιλική θα τους πιάσει στα πράσα. Την ίδια ώρα η Αργυρώ θα συζητήσει την κατάσταση με την μητέρα της...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 110

Οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή, επικρατεί μια γενικότερη ανησυχία για το τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Μακριά από τον άντρα μου» - Η Αργυρώ επιτίθεται στην αντροχωρίστρα Σάντρα

Η Αργυρώ επιβεβαιώνεται πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη όταν βλέπει την καρδιά που ζωγραφίζει με το κραγιόν της στο μαγαζί και απαιτεί απ’ αυτόν να της το ξεκόψει. «Δεν θέλω να ακούσω ξανά δικαιολογίες ότι είναι ένα αθώο κοριτσάκι, γιατί σας έχει κοροϊδέψει όλους. Η κοπέλα έχει πρόβλημα και καλό θα είναι να τη βάλεις στη θέση της πριν να είναι αργά. Αλλιώς θα έχουμε μεταξύ μας θέμα, Αστέρη», του ξεκαθαρίζει.

Ο διοικητής της Ανω Ποριάς είναι σίγουρος πως αν εμφανιστεί ο Αντρέας θα λυθούν πολλά προβλήματά τους, όμως δεν ξέρει με ποιον τρόπο να τον κάνει να γυρίσει πίσω. Τελικά αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της γιαγιάς Ειρήνης και συγκεκριμένα της ζητάει να προσποιηθεί την άρρωστη, γνωρίζοντας πως ο Αντρέας της έχει μεγάλη αδυναμία και θα τρέξει πίσω στο χωριό για να σιγουρευτεί για την κατάσταση της υγείας της. Η γιαγιά δέχεται να πάρει μέρος στο σχέδιό του, αυτό όμως που δεν του λέει είναι ότι κανονίζει παράλληλα με τον Τηλέμαχο ένα δικό τους σχέδιο για να προστατεύσουν τον ανιψιό της.

Δείτε επίσης: «Νομίζω πως ναι» - Ο Σπύρος Σαραφιανός επιβεβαίωσε το spoil που κυκλοφορεί για την σειρά του ALPHA