Το Ναυάγιο: Παντελίδης και Αλίκη παντρεύονται - Την βιάζει κατ' εξακολούθηση και της κάνει πρόταση γάμου

Ο Γιώργης την "κλέβει"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Παντελίδης και Αλίκη παντρεύονται - Την βιάζει κατ' εξακολούθηση και της κάνει πρόταση γάμου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το Ναυάγιο, μπορεί να τη βιάζει δίχως έλεος και να τη χρησιμοποιεί στις δουλειές του, τελικά όμως ο αδίστακτος δικηγόρος, Μιλτιάδης Πατελής θα δεχτεί να γίνει πατέρας στο παιδί της Αλίκης.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Αλίκη είναι ερωτευμένη με τον Γιώργη Κανελλάκη και κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει ξανά, όμως εκείνος δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία της. Ιδια συναισθήματα έχει και ο δημοσιογράφος, όμως η αξιοπρέπειά του δεν τον αφήνει να τα παραδεχτεί. Ετσι, όταν η πρώην γραμματέας του εμφανίζεται μπροστά του, ο Γιώργης την αγνοεί επιδεικτικά.

Στο μεταξύ, και ενώ ο Μιλτιάδης Παντελίδης συνεχίζει να τη βιάζει κατ’ εξακολούθηση, η Αλίκη θα διαπιστώσει με λύπη πως είναι έγκυος στο παιδί τού δικηγόρου. Καθώς δεν θα θέλει αυτό το παιδί, θα βρεθεί στο γραφείο του να του το ανακοινώσει και στη συνέχεια να του ζητήσει λεφτά.

Η απάντησή του όμως τελικά, μετά από ώριμη σκέψη, θα τη σοκάρει. «Ολοι στη δεξίωση που πήγαμε τις προάλλες έλεγαν πόσο ταιριάζουμε, Αλικάκι. Κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω σου. Ημασταν το ζευγάρι της βραδιάς», θα της πει και θα συνεχίσει: «Γιατί όχι; Γιατί να μην κρατήσουμε αυτό το παιδί; Δεν θα ήταν άσχημη περίοδος για να κάνω την οικογένειά μου, ειδικά τώρα πριν τη μεγάλη δίκη για το ναυάγιο, όπου έχει σημασία η προσωπική κατάσταση των εναγόντων». Η Αλίκη δεν θα πιστεύει στα αυτιά της, ωστόσο δεν θα του απαντήσει αμέσως αφού τα συναισθήματά της για τον Μιλτιάδη είναι ξεκάθαρα.

Η πρόταση γάμου στο Ναυάγιο του Παντελίδη

Το Ναυάγιο Παντελίδης Αλίκη παντρεύονται

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης που έχει αποφασίσει να επιδείξει καλή διαγωγή και μια φυσιολογική οικογενειακή κατάσταση στο δικαστήριο, δεν θα χάσει καιρό και θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη. Για μια ακόμη φορά όμως δεν θα της αφήσει περιθώριο να πει όχι. Ετσι, τα νέα για τον γάμο τους, που υπολογίζεται να γίνει πριν την ακροαματική διαδικασία, δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν.

Δείτε επίσης: Η σοκαριστική σκηνή που ο Ιπποκράτης σακατεύει στο ξύλο τον γιο του - «Είσαι τρελός άνθρωπέ μου, είναι ένα μικρό παιδί»

Μεταξύ άλλων θα τα μάθει και ο Γιώργης, που στην κυριολεξία θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Εχει πολύ θράσος αυτή η κοπέλα. Δεν έχει σταματήσει να έρχεται και να μου ζητάει να μιλήσουμε. Να τη δικαιολογήσω για τον τρόπο που μου φέρθηκε, που με κορόιδευε μέσα στη μούρη μου και τώρα μαθαίνω πως θα παντρευτεί αυτόν τον αλήτη», θα πει στον Βασίλη και τον Μιχάλη, οι οποίοι θα τον συμβουλέψουν πριν την καταδικάσει να μάθει την αλήθεια γύρω από την κίνησή της να γίνει σύζυγος του πιο μισητού τους ανθρώπου.

Και αυτό τελικά θα κάνει. Οταν διαπιστώσει πως ο Μιλτιάδης την κρατάει στο χέρι και ουσιαστικά την εκβίασε για να σταθεί στο πλευρό του, στην εκκλησία θα προσπαθήσει να της μιλήσει και να την κλέψει από εκείνον, παρόλο που θα μάθει πως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί του.