Σασμός (22/4): «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Οδυσσέα Τουρσουνίδη» - Η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια στον Χρήστο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (22/4): «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Οδυσσέα Τουρσουνίδη» - Η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια στον Χρήστο

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 22/4 επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, καθώς η Εύα θα σπάσει τη σιωπή της για μια δολοφονία, ενώ από την άλλη η Σάντρα προσπαθεί να χωρίσει τον Αστέρη από την Αργυρώ για να τον κάνει δικό της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 111

Η Σάντρα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα αφενός για να φέρει σε δύσκολη θέση την Αργυρώ και να αμφισβητήσει τα συναισθήματα του αγαπημένου της και αφετέρου να κάνει τον Αστέρη να πέσει στην αγκαλιά της. Συνεχίζει λοιπόν το ύπουλο παιχνίδι της και επισκέπτεται το αλουμινάδικο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Ο πρώτος τής επιτίθεται λεκτικά, λέγοντάς της να σταματήσει να τον φέρνει σε δύσκολη θέση, όμως η στάση της θα φέρει και τα δύο αδέλφια σε πολύ δύσκολη θέση. «Ντρέπομαι πάρα πολύ. Εγώ ήθελα μόνο να είμαι ευγενική, δεν καταλαβαίνω πού πήγε το μυαλό σας αλλά σας ζητώ συγγνώμη αν σας έφερα σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να έχετε τέτοια γνώμη για μένα», θα τους πει και θα ξεσπάσει σε κλάματα. Τα δύο αδέλφια θα μείνουν εμβρόντητα και θα πιστέψουν πως έχει γίνει κάποια παρεξήγηση.

Δείτε επίσης: Παντρεύεται ηθοποιός του Σασμού: Ξεσάλωσε στο bachelorette - Χόρευε στα τραπέζια με τη Δανάη Παππά και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Οταν λίγο αργότερα η Αργυρώ μάθει την αντίδραση της νεαρής κοπέλας, θα του πει ξεκάθαρα: «Το κοριτσάκι παίζει παιχνιδάκια στις πλάτες μας και καλά θα κάνεις, Αστέρη, να μην της μιλήσεις ξανά αν βρεθεί στον δρόμο σου». Εκείνος που δεν θα αντέχει την γκρίνια της γυναίκας του, θα της μηνύσει πως πάλι βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και θα καταλήξουν να τσακώνονται έντονα.

Ο Χρήστος επισκέπτεται την Εύα στη φυλακή και εκείνη του δίνει δύο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις υποθέσεις που εκείνος ερευνά. Η μια αφορά στη δολοφονία του Οδυσσέα Τουρσουνίδη και η άλλη στον θάνατο του αδελφού της, Ευθύμη Φαρμάκη. Συγκεκριμένα, του λέει: «Ο αδελφός μου σκότωσε τον Οδυσσέα και αυτό αποδεικνύεται από το όπλο που είναι θαμμένο μαζί με τον Οδυσσέα. Μπορώ να σας δώσω τις συντεταγμένες και θα τα εξακριβώσετε όλα. Ξέρω πως υποψιάζεστε τον αστυνόμο Βιδάλη. Ξέρω πως δεν του φέρθηκα καλά και του χρωστάω μια συγγνώμη. Αυτός είναι ο τρόπος μου», θα πει στον εισαγγελέα που θα δείξει να είναι σκεπτικός.

«Εχω και ακόμα μια πληροφορία για εσάς. Γνωρίζω τον δολοφόνο του αδελφού μου». Ο Χρήστος θα «τσιμπήσει» και θα της υποδείξει να του πει αμέσως όνομα, όμως η απάντησή της θα τον εκπλήξει. «Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε. Είναι η αλήθεια. Κι εγώ δυσκολεύτηκα να την πιστέψω, μα έτσι είναι. Κάποιος τον βοήθησε να το κάνει», θα του πει και εκείνος θα την κοιτάξει με δυσπιστία. Οταν λίγο αργότερα πάει στο γραφείο του, θα καλέσει αμέσως τη Στέλλα να μιλήσουν.

Μόνο που εκείνη δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ αφού θα της επιτεθούν στον δρόμο. Μια γυναίκα θα πέσει πάνω στον άντρα της ασφάλειας που τη φυλάει για να του τραβήξει την προσοχή, ενώ εκείνη τη στιγμή ένας άγνωστος θα καρφώνει στον λαιμό τής δικηγόρου μια σύριγγα με κεταμίνη, η οποία και θα την κάνει να χάσει τις αισθήσεις της.

Δείτε επίσης εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση.